Voziček za vlečenje delavnica Mecanics Trolley Écoiffier z delovnim orodjem 19 delov od 18 mes

Opis izdelka

Voziček za vlečenje z delovnim orodjem Mecanics Trolley znamke Écoiffier je odlična in priročna igrača za male dečke od 18. meseca starosti, ki z navdušenjem spremljajo odrasle pri njihovem delu in jih pri igri radi posnemajo. Voziček na kolesih je lahek in zahvaljujoč 4 kolesom preprost za vodenje. Ima priročen ročaj, za katerega ga otroci lahko vlečejo in svoje orodje odpeljejo, kamor koli ga potrebujejo. 19-delni voziček Écoiffier vsebuje vse potrebno orodje za malega mojstra.

V vozičku so priročno nameščeni vrtalnik, izvijač, kladivo, vijaki, matice, klešče in francoski ključ. Mali mojster bo z njimi lahko opravljal različna dela in vključil svojo domišljijo ter s pomočjo orodja ustvarjal raznovrstne oblike. Celoten voziček je izdelan iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki bo služila leta in leta in je prijetnima na dotik. Zasnovan je v čudoviti rdeči in rumeni barvi s sivim detajlom, kar daje vozičku svežino in igrivost. Orodje je zasnovano posebno za male rokice, da bi ga lahko otroci pravilno prijeli in se z njim igrali.

Francoski proizvajalec Écoiffier proizvaja plastične igrače že več desetletij. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier, z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah. Prav tako skrbi za ohranjanje narave, zato je član programov Eco Emballage in Der Grüne Punkt.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost67*26*43 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.