Voziček za vlečenje delavnica Mecanics Trolley Écoiffier z delovnim orodjem 19 delov od 18 mes

Opis izdelka

Voziček za vlečenje z delovnim orodjem Mecanics Trolley znamke Écoiffier je odlična in priročna igrača za male dečke od 18. meseca starosti, ki z navdušenjem spremljajo odrasle pri njihovem delu in jih pri igri radi posnemajo. Voziček na kolesih je lahek in zahvaljujoč 4 kolesom preprost za vodenje. Ima priročen ročaj, za katerega ga otroci lahko vlečejo in svoje orodje odpeljejo, kamor koli ga potrebujejo. 19-delni voziček Écoiffier vsebuje vse potrebno orodje za malega mojstra.

V vozičku so priročno nameščeni vrtalnik, izvijač, kladivo, vijaki, matice, klešče in francoski ključ. Mali mojster bo z njimi lahko opravljal različna dela in vključil svojo domišljijo ter s pomočjo orodja ustvarjal raznovrstne oblike. Celoten voziček je izdelan iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki bo služila leta in leta in je prijetnima na dotik. Zasnovan je v čudoviti rdeči in rumeni barvi s sivim detajlom, kar daje vozičku svežino in igrivost. Orodje je zasnovano posebno za male rokice, da bi ga lahko otroci pravilno prijeli in se z njim igrali.

Francoski proizvajalec Écoiffier proizvaja plastične igrače že več desetletij. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier, z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah. Prav tako skrbi za ohranjanje narave, zato je član programov Eco Emballage in Der Grüne Punkt.

Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost67*26*43 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.