Voziček z visokotlačnim čistilnikom Kärcher High Pressure Trolley K4 Smoby s priklopom na vodo na cev z vodo z dvema tlačnima načinoma

Opis izdelka

Voziček z visokotlačnim čistilcem Kärcher bo razveselil vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo igre vlog in pomagajo svojim staršem pri skrbi za dom. Otroški voziček je zasnovan kot replika pravega vozička z visokotlačnim čistilnikom K4 znamke Kärcher. Na visokotlačni čistilnik lahko priklopite vrtno cev in nastavite 2 stopnji pritiska, otroci pa se lahko nato pogumno lotijo čiščenja vrta, dvorišča ali terase ter z njim očistijo svoje priljubljene igrače. Voziček je opremljen z dvema kolesoma, zato je preprost za prevažanje, otroci pa ga lahko kadar koli prestavijo na želeno mesto.

Originalen rumeno-črn pripomoček z oznako znamke Kärcher je proizveden iz trpežne umetne mase z zaobljenimi robovi. Ročaj je popolnoma prilagojen malim otroškim rokicam. Otroci bodo zahvaljujoč tej odlični igrači pridobili dobre navade pri pospravljanju in čiščenju ter svojim staršem pomagali pri vzdrževanju doma. Hkrati pa si bodo razvijali svoje finomotrične spretnosti in se približevali svetu odraslih ter pridobivali občutek za odgovornost. Z igro s pripomočki bodo pridobivali samozavest in razvijali tudi svoje logično razmišljanje. Mere izdelka znašajo 20*19*40 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost20*19*40 cm
Skupna višina40 cm
Dimenzije paketa24*21*40 cm
Skupna dolžina20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,85 kg
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.