Športni voziček 44 Cats Smoby višina ročaja 49 cm, od 18 mes

Opis izdelka

Športni voziček za punčke in dojenčke 44 Cats, francoskega proizvajalca Smoby je moderni dodatek za punčke in dojenčke, ki ga bodo veseli vsi otroci, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti dalje. Stilska športna zasnova v rožnati barvi bo razveselila vse male mamice, ki lahko v njem brez težav vozijo svojega dojenčka – doma in zunaj. Ima ergonomski ročaj, v višini 49 cm. Sedež je zasnovan v čudovitem dizajnu s sličico priljubljene animirane serije 44 Cats in motivom mačjih šapic, repkov in srčkov. Deklice ga bodo vzljubile na prvi pogled tudi zahvaljujoč njegovim originalnim zelenim koleščkom, ki bodo prevzele celo okolico.

Model 44 Cats je realistična replika pravega športnega vozička. Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali vozijo naokrog. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti, na igriv način se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Otroci si bodo z igro z dojenčkom izboljšali svojo fino motoriko. Mere izdelka znašajo 45*36*49 cm, dojenček ni del paketa.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna za otroške ročice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost46*36*49 cm
Skupna višina49 cm
Dimenzije paketa37*9*62 cm
Skupna dolžina46 cm
Višina ročaja49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,1 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32-42 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.