Voziček za dva dojenčka Red Castle Evolutwin® Grey prilagodljiv s popolno opremo in palerino

Opis izdelka

Otroški voziček Evolutwin®, francoskih oblikovalcev znamke Red Castle je najmodernejši otroški voziček za 2 otroka, ki ga lahko uporabljajo že od rojstva, nastavite ga lahko tudi na ležeči položaj. Voziček v luksuzni sivi barvni kombinaciji v sebi skriva napredne tehnologije, zato bo navdušil otroke in tudi starše. Trpežno aluminijasto ogrodje se ponaša z visoko trdnostjo in stabilnostjo, udobna oblazinjena sedeža pa bosta otrokom zagotovila dovolj prostora in udobja. Voziček je izjemno priročen, prilagaja se potrebam staršev in otrok, zato ga boste lahko prilagodili svojim potrebam.

Prednosti:

  • trpežno aluminijasto ogrodje
  • 5-točkovni varnostni pas in snemljiva zaščita
  • nastavljiv sedež z možnostjo ležečega položaja
  • kakovostna EVA kolesa, vrtljiva za 360°
  • kolesa lahko nastavite na fiksni položaj
  • podaljšana strehica na zadrgo (prosojna)
  • sedeža je mogoče obračati v obeh smereh vožnje
  • hitra in preprosta namestitev s sistemom vijačenja
  • po višini nastavljiv ročaj
  • oblazinjen in udoben sedež
  • prostoren predal na spodnjem delu
  • preprost za vodenje
  • vgrajeni blažilci tresljajev
  • parkirna zavora
  • del seta je dežni plašč

Največja prednost tega vozička je njegova variabilnost. Lahko ga uporabljate kot enosedežni voziček, ali pa kot dvomestni. Na osnovno ogrodje lahko namestite dva sedeža, primeren je za sorojence z razliko v letih, kot tudi za dvojčke. Sedeža lahko nastavite na različne položaje – otroci lahko sedijo ali ležijo v smeri vožnje ali obrnjeni nazaj. Sedeža sta lahko obrnjena eden k drugemu ali s hrbtom. Pogosto je, da eden izmed otrok zahteva večji kontakt s staršem, drugi pa raje opazuje okolico. Voziček Evolutwin® je to težavo rešil v zadovoljstvo staršev, ki bodo sedaj lahko otrokom priskrbeli to, kar resnično potrebujejo.

Udobne blazine sedeža zagotavljajo, da se otroci pri vožnji počutijo udobno in prijetno, sedež pa lahko nastavite tudi v ležeči položaj, ko bodo želeli zaspati. Zanesljiv 5-točkovni varnostni pas z oblazinjenimi trakovi in snemljivimi zaščitami bo poskrbel za maksimalno varnost otrok. Razširljiva strehica s šiltom na vozičku bo zaščitila otroka pred slabim vremenom, na sprednjem delu pa je z zadrgo podaljšana za dodatno zaščito, ki jo lahko po potrebi tudi snamete. Del seta je tudi dežna pelerina. Ročaj za vodenje je nastavljiv po višini, ponuja preprosto uporabo. Na spodnjem delu vozička se nahaja prostorni prostor za shranjevanje, kamor lahko starši odložijo svoj nakup. EVA kolesa se vrtijo za 360° in so proizvedena iz posebnega materiala, ki združuje prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike, zato ponujajo najboljše vozne lastnosti.

Otroški voziček Evolutwin® tehta 14,5 kg (skupaj s strehico). Mere izdelka znašajo 106*63*115 cm, kjer višina meri 106 cm in dolžina 115 cm. Nosilnost posameznega sedeža znaša 15 kg. Zadnja kolesa so premera 25 cm, sprednji pa 19 cm. Kombinacija kakovostnega ogrodja, čudovitega dizajna, bogatih dodatkov in možnosti uporabe vozička kot eno- ali dvosedežnega, so lastnosti, ki iz njega naredijo idealnega sopotnika za vsakega otroka.

O znamki Red Castle

Cilj oblikovalcev znamke Red Castle je bila zmeraj izdelava izdelkov najvišje kakovosti, ki jo obožujejo otroci in njihovi starši. Zahvaljujoč izdelkom Red Castle se otroci počutijo udobno, varno in prijetno, saj je zanje dobro poskrbljeno. Red Castle pri izdelavi uporablja le najboljše materiale, brez težkih kovin in nevarnih barvil, ki varujejo življenjsko okolje. Znamka Red Castle izpolnjuje vse varnostne standarde in ima ogromno certifikatov neodvisnih laboratorijev.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost106*63*115 cm
Skupna višina106 cm
Skupna dolžina115 cm
Višina ročaja93 - 106 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža14,5 kg
Nosilnost2x 15 kg
KolesaEVA wheels
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.