Voziček z vrtnarskim orodjem Garden&Seasons Ecoiffier in 8 pripomočkov od 18 mes

Opis izdelka

Voziček z vrtnarskim orodjem Gardens&Seasons, francoskega proizvajalca Écoiffier je odlična igrača, s katero se bodo zabavali vsi malo vrtnarji, že od 18. meseca starosti dalje. Dečke in deklice bo razveselil čudoviti voziček na dveh kolesih v turkizni barvi, kamor lahko pospravijo svoje plastično vrtnarsko orodje. Med otroško orodje, ki ga najdete v paketu, spadajo 2 lončka, lopatka, kanglica, grabljice, škarje, mala motika in pripomoček za sajenje. Ti pripomočki so primerni za darilo, za vse razposajene otroke, ki svoj prosti čas radi preživljajo na svežem zraku. Zahvaljujoč zabavnim barvam in realistični zasnovi, ta igrača za najmlajše spodbuja otroško fantazijo in prav tako ustvarjalnost, saj si lahko otrok izmišlja različne zgodbice o dogodivščinah na vrtu.

Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Poleg tega, da si otroci na zabaven način krajšajo čas, to pripomore tudi k njihovemu psihičnemu razvoju. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Z uporabo predmetov, ki jih odrasli uporabljajo vsak dan, se otroci približujejo svetu odraslih. S pomočjo otroškega seta za kuhinjo se razvijajo tudi drobna motorika in gibalne sposobnosti otrok.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so te igrače primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier, z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah. Uporablja materiale, ki se lahko reciklirajo in zdravju neškodljive barve, zato zagotavlja zabavo in tudi varnost za vaše malčke.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost26*33*51 cm
Skupna višina51 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,58 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.