Vrtni voziček z orodjem Garden&Seasons Ecoiffier s 6 dodatki od 18 mes

Opis izdelka

Voziček z vrtnarskim orodjem Garden&Seasons, francoskega proizvajalca Écoiffier je kakovostna otroške igrača, primerna za vse otroke od 18. meseca starosti. Vrtnarski voziček je izdelan v prikupni modro-zeleni barvni kombinaciji in je iz kakovostne umetne mase, zato bo v trenutku navdušil vse male otroke. Velik ročaj na zgornjem delu omogoča lahko prevažanje, voziček je stabilen in preprosto vodljiv, zahvaljujoč dvema trdnima koleščkoma. V vozičku bodo mali vrtnarji našli set 6 dodatkov, ki jim bodo olajšali delo na vrtu. Med njimi so velike grabljice za listje, klasične grablje, mala lopatka, motika, pripomoček za sajenje in kanglica.

Na spodnjem delu otroškega vozička za na vrt je tudi predalček za kanglico, ki ga lahko vaši malčki uporabijo tudi za pesek in odlaganje drugih igrač. Z vrtnimi igračami se otroci približujejo svetu odraslih, z igro poklicev pridobivajo občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvijata se njihova ustvarjalnost in domišljija. S pomočjo otroškega seta za kuhinjo se razvijajo tudi drobna motorika in gibalne sposobnosti otrok. Mere vozička znašajo 27*18*57 cm, skupna višina vozička pa je 57 cm.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so te igrače primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier, z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah. Uporablja materiale, ki se lahko reciklirajo in zdravju neškodljive barve, zato zagotavlja zabavo in tudi varnost za vaše malčke.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost27*18*57 cm
Skupna višina57 cm
EmbalažaDa
Barvamodrá
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …