Voziček za dojenčka Nursery Écoiffier globoki dvostranski od 18 mes

Opis izdelka

Voziček za dojenčka Nursery Écoiffier je odlično darilo za vsako malo deklico od 18. meseca starosti, ki se rada igra z dojenčki in si želi lastnega vozička. Stabilen plastični voziček z globokim dnom je visok 51 cm, ponaša se z nizko težo in bo deklicam priskrbel dovolj prostora, da bodo vanj lahko udobno položile svoje dojenčke. Stilski voziček bo prevzel vsako deklico s svojim pravim francoskim dizajnom in barvno zasnovo. Ta večnamenski voziček lahko male mamice uporabljajo kot letni voziček ali pa poln voziček, s preprostim premikom strehice. V voziček se bodo podali dojenčki z velikostjo 32 cm.

Otroci se z dojenčki igrajo že desetletja, saj so priljubljeni med vsemi malimi deklicami. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka. S skrbjo za dojenčke se deklice približujejo svetu odraslih in ugotavljajo, kaj življenje mamic s seboj prinaša. Ko se z dojenčkom pogovarjajo, pri tem razvijajo svoje komunikacijske in jezikovne spretnosti, fantazijo in ustvarjalnost.Igra z otroškim vozičkom in dojenčki pri otrocih razvija gibalne spretnosti in motoriko ter jih uči odgovornosti.

Mere vozička znašajo 45*32*51 cm. Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79
Tehnične lastnosti
Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost45*32*51 cm
Skupna višina51 cm
Dimenzije paketa80*60*33 cm
Teža0,99 kg
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …