Voziček za dva dojenčka Maxi Cosi&Quinny Smoby dvostranski rožnato-moder

Opis izdelka

Voziček za dva dojenčka Maxi Cosi & Quinny Twin Smoby je voziček za dojenčka dvojčka in je zasnovan v čudoviti barvni kombinaciji rožnate in sive z modrimi detajli. Mala skrbna mamica se lahko tako kar dvojno zabava pri vsakem sprehodu, kamor lahko vzame s seboj h krati kar dva dojenčka. Za voziček so primerni dojenčki z velikostjo 42 cm. Kakovostna gumirana kolesa bodo poskrbela za tiho in lahkotno vožnjo vozička. Sprednje kolo je dvojno in se obrača za 360°, zahvaljujoč čemur ga bodo malčki preprosto vodili. Voziček je čvrste kovinske konstrukcije v kombinaciji s plastiko, je lahek in hkrati stabilen. Na sprednjem delu vozička je za dojenčke pripravljen tudi varnostni pas, da med vožnjo ne bi padli.

Ima ergonomsko oblikovano ročico, da bi ga malčki naravno in preprosto vodili. Višina ročaja meri 70 cm. Je realističnega videza kot pravi voziček za otroke. Otroški voziček za dojenčka Smoby Maxi Cosi & Quinny Twin je udoben, plastični sedež pa je prevlečen s posebnim blagom. Deklice, ki rade z vozičkom sprehajajo svoje dojenčke, se bodo s tem vozičkom igrale leta in leta. Za čiščenje blaga uporabljajte le gobico, ki ste jo navlažili z vodo. Voziček za otroškega dojenčka je kakovostni francoski izdelek, narejen z občutkom za francoski dizajn, s čvrsto konstrukcijo, v kombinaciji s trpežno plastiko. Plastika igrače je kakovostna in žametna na dotik. Celotne mere vozička znašajo 49*37*70 cm.

To je realistična replika pravega otroškega športnega vozička. Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali prevažajo naokrog. Voziček za dojenčka je odličen dodatek za vsako malo princesko, ki želi svojega dojenčka popeljati na sprehod. Izdelki Smoby so visoko kakovostni in so nosilci evropskih certifikatov kakovosti. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. Smoby je ugledna francoska znamka, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih igrač iz zdravju neškodljivih materialov. Dojenček je lahko tudi namišljeni prijatelj otroka, s katerim si bo ustvaril svoj lasten svet. Seznanja s človeškimi občutki, igra mamic s tem posnema odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost52*37*70 cm
Skupna višina70 cm
Dimenzije paketa42*16*58 cm
Višina ročaja70 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)46 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.