Voziček marela Foldable Pushchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za 42 cm dojenčka višina ročaja 58 cm od 24 mes

Opis izdelka

Voziček marela Natur D'Amour z izdaje Baby Nurse je stabilen in trden voziček, s katerim se bodo igrale deklice od 2. leta starosti. Zasnovan je v čudovitih pastelnih odtenkih rožnate in bele barve, njegov sedež pa je sestavljen iz kakovostnega blaga z modernim vzorcem in napisom Baby Nurse. Po potrebi ga lahko enostavno odstranite in očistite. Marela voziček lahko zahvaljujoč premišljenemu sistemu preprosto zložite in ga s seboj vzamete na sprehode v park ali na izlete. Višina ročaja je 58 cm, sedež pa je primeren za dojenčka z velikostjo do 42 cm. Trdno kovinsko ogrodje v kombinaciji s trpežno plastiko zagotavlja, da bo voziček otrokom služil leta in leta.

Plastika igrače je kakovostna, njena površina pa je žametna na dotik. Zanesljiv tritočkovni varnostni pas zagotavlja, da bo dojenček na sedežu stabilno sedel. Otroci se radi igrajo z dojenčki, jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali vozijo naokoli. S tem se približujejo svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti in razvijajo komunikacijske ter jezikovne spretnosti. Mere kompaktnega zložljivega vozička znašajo 25*50*57 cm. Dojenček ni del paketa.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
Velikost25*52*58 cm
Skupna višina58 cm
Višina ročaja58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1 kg
Opombano baby
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)42 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.