Voziček 3v1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby globoki in športni ter prenosljiva posteljica za 42 cm dojenčka

Opis izdelka

Kombinacija vozička Powder Pink 3v1 z izdaje Maxi Cosi & Quinny, francoske znamke Smoby je odlično darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Voziček se lahko nastavi na 3 različne načine: tradicionalen globoki voziček, športni buggy voziček ali pa ga deklica uporablja kot prenosno posteljico za dojenčka. Voziček za dojenčka je proizveden v nežni rožnati barvi, deluje elegantno in brezčasno, otroke bo navdušil že na prvi pogled. Trdno in stabilno kovinsko ogrodje vozička v kombinaciji s trpežno plastiko ponuja otrokom pri vožnji z dojenčkom najboljše vozne lastnosti, ki jih omogočajo tudi tiha gumirana kolesa. Sprednja kolesa se vrtijo za 360°, za enostavno in preprosto vodljivost v strani. Ergonomski ročaj je na višini 66 cm.

Športni del vozička lahko preprosto zložite v vodoravni položaj, nanj položite košaro in voziček se bo hitro spremenil na klasičen globoki voziček s senčnikom. Pod sedežem se nahaja prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo vse dodatke in pripomočke za dojenčka. Košaro lahko samostojno uporabljajo kot prenosno posteljico za dojenčka, saj je na zgornjem delu nameščen tudi ročaj, ki otroku omogoča preprosto prenašanje. Pri vožnji v športnem vozičku je dojenček zaščiten tudi z varnostnim pasom, da med vožnjo ne bi padel ven. Voziček je zasnovan za dojenčke z največjo velikostjo 42 cm. 

Dizajn vozička so zasnovali vrhunski francoski oblikovalci Smoby, zato je videti kot pravi voziček za dojenčke. Vozičkanje je priljubljena igra med najmlajšimi deklicami, ki si s tem razvijajo svoje jezikovne in komunikacijske veščine, fino motoriko, domišljijo in predstavnost. S skrbjo za dojenčke se deklice približujejo svetu odraslih in ugotavljajo, kaj življenje mamic s seboj prinaša ter pridobivajo občutek za odgovornost. Mere vozička znašajo 52*39*66 cm, dojenček ni del paketa.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby razvijajo otroško domišljijo in predstavnost, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloDesigned in France
Velikost52*39*66 cm
Skupna višina66 cm
Dimenzije paketa34*20*53 cm
Skupna dolžina52 cm
Višina ročaja66 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,0 kg
Barvaružová
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna