Voziček Evolutwin® za dva otroka Red castle črn nastavljiv s popolno opremo in zaščito pred dežjem od 0 mes

Opis izdelka

Voziček za otroke Evolutwin® francoskih oblikovalcev znamke Red Castle je najmodernejši otroški voziček za dva otroka, ki je primeren za dojenčke že od njihovega rojstva dalje, prav zahvaljujoč možnosti nastavitve sedeža na ležeči položaj. Voziček v luksuzni črno sivi barvni kombinaciji v sebi skriva napredne tehnologije, tako da bo prevzel starše in tudi otroke. Trpežna aluminijasta konstrukcija se ponaša z visoko trdnostjo in stabilnostjo, udobni oblazinjeni sedeži pa bodo otrokom zagotovili dovolj prostora in udobja. Voziček je izjemno praktičen, prilagodi se potrebam otrok in staršev, tako da ga boste lahko nastavili tako, kot vam bo najbolj ustrezalo.

Prednosti

  • trdna aluminijasta konstrukcija
  • 5-točkovni varnostni pas in snemljiv varovalni obroč
  • nastavljiv sedež z možnostjo ležečega položaja
  • kakovostna EVA kolesa, vrtljiva za 360°
  • kolesa je mogoče nastaviti na fiksen položaj
  • podaljšani senčnik na zadrgo (prosojna)
  • sedeže je mogoče obračati v obe smeri vožnje
  • hitra in preprosta namestitev zahvaljujoč vrtljivemu sistemu
  • po višini nastavljiv ročaj
  • oblazinjeni in udobni sedeži
  • prostorni prostor za shranjevanje na spodnjem delu
  • preprosta vodljivost
  • vgrajeni blažilci tresljajev
  • parkirna zavora
  • del opreme je tudi dežni plašč

Glavna prednost tega vozička je njegova variabilnost. Lahko ga uporabljate kot voziček za enega otroka ali pa dva. Na osnovno konstrukcijo lahko namestite dva sedeža, primeren je za sorojence z starostno razliko ali pa za dvojčke. Sedeže je mogoče nastaviti na različne položaje – otroci lahko sedijo/ležijo v smeri vožnje, obratno, lahko so obrnjeni proti sebi ali pa s hrbtom. Ne zgodi se redko, da en otrok potrebuje kontakt s staršem, drugi pa rad opazuje okolico. Voziček Evolutwin je to težavo rešil, zato lahko starši otrokom priskrbijo to, kar resnično potrebujejo.

Udobni oblazinjeni sedeži bodo zagotovili, da se bodo otroci pri vožnji počutili udobno in prijetno, saj se lahko nastavijo tudi ležeče, ko bodo želeli zaspati. Zanesljiv 5-točkovni varnostni pas z oblazinjenimi trakovi in snemljivimi varovalnimi obroči bo poskrbel za maksimalno varnost otrok. Razširjena strehica s šiltom na vozičku bo otroke zavarovala pred slabim vremenom, saj je na sprednjem delu podaljšana tudi za daljši zaščitni del, ki je pritrjen s pomočjo zadrge, tako da ga lahko po potrebi tudi snamete. Del opreme je tudi zaščita proti dežju. Ročaj za vodenje je nastavljiv po višini in ponuja preprosto vodenje. Na spodnjem delu vozička se nahaja prostoren prostor za shranjevanje, kamor lahko starši shranijo svoje nakupljene stvari. EVA kolesa se vrtijo za 360° in so izdelana iz posebnega, ki združuje prednosti tihih in gumiranih koles in trpežne plastike, tako da poskrbijo za najboljše vozne lastnosti.

Otroški voziček Evolutwin® tehta 13,4 kg (skupaj s strehico). Njegove mere znašajo 106*63*115 cm, kjer skupna višina meri 106 cm in dolžina 115 cm. Voziček je zasnovan za otroke do 3 leta starosti, nosilnost vsakega sedeža pa znaša 15 kg. Premer koles na zadnjem delu meri 25 cm, na sprednjem pa 19 cm. Kombinacija kakovostne konstrukcije, čudovitega dizajna, bogatih dodatkov in veliko možnosti uporabe vozička za enega ali dva otroka, naredijo z njega idealnega sopotnika za vsakega otroka.

O znamki Red Castle

Cilj oblikovalcev znamke Red Castle je bila zmeraj izdelava izdelkov najvišje kakovosti, ki jo obožujejo otroci in njihovi starši. Zahvaljujoč izdelkom Red Castle se otroci počutijo udobno, varno in prijetno, saj je zanje dobro poskrbljeno. Red Castle pri izdelavi uporablja le najboljše materiale, brez težkih kovin in nevarnih barvil, ki varujejo življenjsko okolje. Znamka Red Castle izpolnjuje vse varnostne standarde in ima ogromno certifikatov neodvisnih laboratorijev.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost106*63*115 cm
Skupna višina106 cm
Skupna dolžina115 cm
Višina ročaja105 - 115 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža13,4 kg
Nosilnost15 kg per seat
KolesaEVA wheels - front Ø 19 cm, rear Ø 25 cm
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.