Voziček za vlečenje ekološki morski svet Garnished beach Cart Green Smoby s vedro setom od 18 mes

Opis izdelka

Voziček za vlečenje z vedro setom francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično igračo za vse otroke od 18. meseca starosti. Kakovostni set igrač bo otroke očaral s čudovitimi sličicami morskega sveta z živalmi. Otroci se lahko veselijo vozička s preklopnim ročajem, vedra z lopatko, grabljic, sita za presajanje peska in modelčka v obliki jadrnice. Set igrač za pesek je proizveden na ekološki način, za izdelavo je bilo uporabljenih do 42 % reciklirnega materiala, kar je pomembno prispevalo k varovanju okolja.

Otroci lahko v vozičku prevažajo vodo, pesek in vedro set, s pomočjo katerega lahko na plaži ali peskovniku gradijo peščene gradove ali pa svojim staršem pomagajo pri delu na vrtu. Skupne mere vozička so 44*27*24 cm, prijetno zaobljen ročaj za vlečenje pa je prilagojen majhnim otroškim rokicam. Igrače iz kolekcije Smoby Green odlikujejo enaka kakovost in trpežnost kot klasične plastične igrače, zmanjšujejo količino odpadkov in hkrati vodijo otroke k varovanju okolja.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače, ki razvijajo in oblikujejo njihovo osebnost. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost44*27*24 cm
Skupna višina24 cm
Dimenzije paketa44*27*24 cm
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.