Voziček za dojenčka in hojica 2v1 MiniKiss Smoby svetlorožnat od 12 mes

Opis izdelka

Hojica in voziček za dojenčka Smoby 2v1 MiniKiss je primeren za deklice in njihove dojenčke že od 12. meseca starosti. Njegova višina meri 47 cm, odlično bo služila kot opora in zabavna igrača za najmlajše deklice. Celotne dimenzije dekliške igrače merijo 50*43*47 cm. Zanimivost te igrače je, da sta v njej združeni 2 funkciji: to sta voziček za dojenčka in hkrati hojica, s pomočjo katere se bodo najmlajši otroci učili hoditi. Z opiranjem na hojico otroci pridobivajo samozavest pri prvih korakih in lažje osvajajo gibe pri hoji. To je zelo varen družabnik za sprehode najmlajših. Deklica se bo s svojim vozičkom igrala mamice in se hkrati tudi učila hoditi. Na koleščkih so zatiči, ki bodo hojico upočasnili, ko nanje pritisnete, da deklici ne bi zbežal, saj bo šel počasneje. Po sprostitvi zavore se bodo kolesa lahko vrtela in se bo deklica preprosto sprehajala s svojim dojenčkom.

Otroci se z dojenčki igrajo že desetletja, saj so priljubljeni med vsemi malimi deklicami. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka. S skrbjo za dojenčke se deklice približujejo svetu odraslih in preizkušajo, kaj življenje mamic s seboj prinaša. Ko se z dojenčkom pogovarjajo, pri tem razvijajo svoje komunikacijske in jezikovne spretnosti, fantazijo in ustvarjalnost. Hojica za deklice bo pomagala pri prvih nesigurnih korakih najmlajših otrok, kasneje pa se bodo deklice s svojim dojenčkom lahko podale na sprehod, raziskovale okolje in razvijale svoje gibalne spretnosti in motoriko ter krepile mišice. V voziček se lahko umesti dojenček velikosti 42 cm. Je nežne svetlorožnate barve.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Igrače so obvarovane pred bledenjem, barve bodo ostale enako žive kot na dan nakupa, po letih in letih uporabe bo igrača zgledala kot nova. Barve na plastičnih igračah Smoby razvijajo otroško domišljijo in predstavnost, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost50*43*47 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa44*15*55 cm
MehanskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,28 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.