Voziček za dojenčka Maxi Cosi & Quinny Smoby s kengurujem (65,5 cm ročaj) rožnat

Opis izdelka

Voziček za dojenčka 3v1 retro Maxi Cosi & Quinny je stilski voziček za dojenčke, s katerim boste zagotovo razveselili vsako malo gospodično. Voziček za dojenčke je narejen za igro otrok od 3. leta starosti in ga lahko uporabite na 3 različne načine: tradicionalni globoki voziček, športni vozičekbuggy z globokim sedalom ali pa kot košarico, ki jo bo vaša mala deklica uporabila samostojno kot posteljico za spanje ali kot zibko na kolesih. Dekliški voziček je rožnate in sive barvne kombinacije, retro pridih pa mu daje bela obroba z rožnato-sivim vzorcem. Igrača za deklice je odličen dodatek za dojenčke, velikosti 42 cm. Deklice zelo rade skrbijo za svoje dojenčke kot za lastnega dojenčka, jih kopajo, hranijo in vozijo v njihovem lastnem vozičku. Zahvaljujoč vozičku Smoby, se lahko deklica s svojim dojenčkom sprehaja po svežem zraku, ga uspava v vozičku ali posteljici.

Štiri kolesa dajejo vozičku potrebno stabilnost, izdelana so v kombinaciji plastike in gume. Sprednja kolesa vozička so vrtljiva, tako da je manipulacija z vozičkom izredno udobna.  Dizajn vozička za dojenčke je originalen in realističen in je videza pravega vozička za dojenčke. Konstrukcija vozička za dojenčke je kovinska v kombinaciji s kakovostno in trpežno plastiko, ki je izdelana iz varnih in zdravju neškodljivih materialov. Plastičen sedež buggy vozička za dojenčke opremljen s posebnim blagom. Da bi bil dojenček za igranje med prevozom varen, je na sedežu tudi varnostni pas. Športni del košarice lahko preprosto zložite v vodoravni položaj, nanj položite košarico in voziček se bo hitro spremenil na klasičen globoki voziček s premično strehico.

Ročaj na otroškem vozičku je ergonomsko oblikovan, da bi ga deklice – mamice lahko udobno držale. Višina ročaja je od tal oddaljena 65,5 cm dolžina košarice pa znaša 50 cm. Globoki del košarice ima praktično držalo, tako da se lahko preprosto prenaša. Vožnja dojenčkov v vozičku je priljubljena igra vseh najmlajših deklic. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka. Razvijajo se jezikovne in komunikacijske spretnosti otrok, fina motorika in občutek za skrb. S skrbjo za dojenčke se deklice približujejo svetu odraslih in preizkušajo, kaj življenje mamic s seboj prinaša. Prav s posnemanjem življenja odraslih se otroci kasneje naučijo kako se orientirati v realnem svetu. Rožnati voziček Maxi Cosi & Quinny v retro dizajnu je za to idealni pripomoček.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov. Voziček lahko na preprost način zložite in ga tako lahko vzamete s seboj kamorkoli, saj ne bo zavzel veliko prostora. Voziček je čvrste kovinske konstrukcije v kombinaciji s plastiko, je lahek in hkrati stabilen. Čer si vaša deklica želi športnega vozička, tradicionalnega vozička, posteljice ali pa buggy vozička, bo z njim doživela veliko zabave.

Lastnosti

  • čudoviti voziček za dojenčke 3v1
  • globoki voziček, buggy in košarica
  • lahko ga uporabite kot posteljico ali pa gugalnik na koleščkih
  • sprednja vrtljiva kolesa za lažje obvladovanje
  • multifunkcijska uporaba
  • nežne dekliške barve
  • primeren za otroke od 3. leta
  • za dojenčka z velikostjo 42 cm
  • z gumiranimi kolesi
  • čvrsta kovinska konstrukcija v kombinaciji s plastiko
  • kakovosten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost52*39*66 cm
Skupna višina66 cm
Dimenzije paketa34*20*53 cm
Skupna dolžina52 cm
Višina ročaja65,5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,4 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.