Voziček za dojenčka Peppa Pig Smoby buggy (49 cm ročaj) od 18 mes

Opis izdelka

Otroški voziček za dojenčka Peppa Pig je stilski športni buggy voziček, francoskega proizvajalca Smoby. Dekliški voziček je nežnih rožnatih odtenkov, sedež pa je bel z nežnim barvnim potiskom in sličico pravljične Pujse Pepe. Pujsa Pepa je vesela prašička, ki s svojimi vsakodnevnimi prigodami že več let zabava najmlajše otroke na televizijskih zaslonih. Otroke je prevzela predvsem s svojo igro barv in spoznavanjem sveta okoli sebe skupaj s svojimi živalskimi prijatelji, zato bodo vsi otroci veseli tudi vozička za dojenčke s takšnim motivom. Voziček je primeren za dojenčke z velikostjo 42 cm. Voziček je stabilen in primeren za otroke od 18. meseca starosti. Skupna višina vozička za dojenčka znaša 49 cm, zato bo odlično služil kot opora pri prvih korakih najmlajših otrok. 

Voziček je odličen pripomoček za nego dojenčkov, je lahek in žameten na dotik, tako da ga bodo lahko tudi najmlajše deklice odpeljale na ulice in se igrale odrasle. Otroci se z dojenčki igrajo že desetletja, saj so priljubljeni med vsemi malimi deklicami. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka. S skrbjo za dojenčke se deklice približujejo svetu odraslih in ugotavljajo, kaj življenje mamic s seboj prinaša. Prav s posnemanjem življenja odraslih se otroci kasneje naučijo, kako se orientirati v pravem svetu. Zato je pomembno, da otrokom priskrbimo čim več možnosti za takšne igre in voziček Peppa Pig Smoby je za to idealen pripomoček.

Smoby je priznani francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Igrače so zaščitene pred bledenjem, barve bodo ostale enako žive kot na dan nakupa, po letih in letih uporabe bo igrača videti kot nova. Barve na plastičnih igračah Smoby razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost46*36*49 cm
Skupna višina49 cm
Dimenzije paketa37*9*62 cm
Skupna dolžina46 cm
Višina ročaja49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,1 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32-42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.