Voziček za dojenčka Frozen Smoby športen (58 cm ročaj) od 18 mes

Opis izdelka

Športni voziček za dojenčka Frozen je moderna dekliška igrača, ki se ji ne bo mogla upreti nobena mala princeska. Voziček za deklice je žive modre barve s potiskom belih snežnik in sličico princesk Anne in Else iz risanke Frozen – Ledeno kraljestvo. Na sprednjem delu je naslonjalo, da bi bil dojenček med vožnjo zmeraj varen. Kovinska konstrukcija vozička je bela in ima rožnati ročaj na višini 58 cm. Pod sedežem se nahaja plastična košarica modre barve, ki bo mali mamici služila za drobnarije, ki jih potrebuje za nego svojega dojenčka.

Voziček za dojenčke ima trdna kolesa, ki omogočajo gladko in lahko vožnjo. Izdelan iz kakovostne in trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Voziček za najmlajše deklice od 18. meseca starosti je idealne družabnik za sprehode in igre.   Vsaka deklica se bo z njim z veseljem podala na raziskovanje okolice, skupaj s svojim najljubšim dojenčkom. Otroci se z dojenčki igrajo že desetletja, saj so priljubljeni med vsemi malimi deklicami. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka.

Voziček je odličen pripomoček za vse deklice, ki se rade igrajo z dojenčki in zanje skrbijo. Smoby voziček Frozen, je lahek, tako da ga bodo lahko tudi najmlajše deklice odpeljale na ulice in se igrale odrasle. Prav s posnemanjem življenja odraslih se otroci kasneje naučijo, kako se orientirati v realnem svetu. Zato je pomembno, da otrokom priskrbimo čim več vzgibov za takšne igre in dekliški voziček v motivu Ledenega kraljestva je za to idealen pripomoček.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, saj je žametna na dotik. Igrače so obvarovane pred bledenjem, barve bodo ostale enako žive kot na dan nakupa, po letih in letih uporabe bo igrača zgledala kot nova. Barve na plastičnih igračah Smoby razvijajo otroško domišljijo in predstavnost, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalne dizajne in edinstvene izdelke.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost58*38*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa35*13*60 cm
Skupna dolžina58 cm
Višina ročaja58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,98 kg
Barvamodra
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.