Voziček za dojenčka Frozen Smoby buggy (49 cm ročaj) od 18 mes

Opis izdelka

Otroški voziček za dojenčka Frozen, francoskega proizvajalca Smoby je moderni buggy voziček za prevažanje dojenčkov. Voziček za dojenčka je bele stabilne konstrukcije, sedež za dojenčke pa je žive modre barve s potiskom snežink. Pravljični dizajn še poudarja sličica princesk z risanke Frozen – Ledeno kraljestvo, ki je navdušila vse male deklice. Potisk vozička je izdelan iz prijetnega in kakovostnega materiala. V voziček se bo umestil dojenček z velikostjo 42 cm.

Voziček za dojenčka za igranje je kakovostni francoski izdelek, narejen z občutkom za francoski dizajn, s čvrsto konstrukcijo in trpežno plastiko. Plastika igrače je kakovostna in žametna na dotik. To je realistična replika pravega otroškega športnega vozička – buggy. Kolesa so plastična in izdelana iz trdnega materiala. Voziček se preprosto zloži in ne zavzema veliko prostora. Dimenzije buggy vozička Frozen merijo 45*36*49 cm.

Smoby buggy voziček za dojenčke je primeren za deklice od 18. meseca starosti. Je izredno trden in stabilen in preprostega dizajna, ki bo navdušil vse male deklice. Zahvaljujoč trpežnosti in trdni konstrukciji bo otrokom služil leta in leta. Ročaj vozička za dojenčke je na višini 49 cm. Otroci obožujejo igre z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali prevažajo naokrog in zato je voziček nepogrešljiv dodatek za vsako malo princesko, ki želi svojega dojenčka popeljati na sprehod.

Izdelki Smoby so visoko kakovostni in imajo evropske certifikate kakovosti. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. Smoby je priznana francoska znamka, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih igrač iz zdravju neškodljivih materialov. Dojenček je lahko tudi namišljeni prijatelj otroka, s katerim si bo ustvaril svoj lasten svet. Seznanja s človeškimi občutki, igra mamic s tem posnema odrasle. Za čiščenje uporabljajte le gobico, ki ste jo navlažili z vodo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost45*36*49 cm
Skupna višina49 cm
Dimenzije paketa37*9*62 cm
Skupna dolžina45 cm
Višina ročaja49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,1 kg
Barvamodra
Primerno za punčko (igračo)32-42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.