Voziček 3v1 Cybex Landau 3in1 Priam Corolle zložljiv z multifunkcijskimi sprednjimi kolesi za 42 cm dojenčka

Opis izdelka

Sprehodi z dojenčkom bodo za vašega malčka nepozabni. Za to bo poskrbela francoska znamka Corolle in njena unikatna novost, voziček Cybex Landau 3in1 Priam. Voziček 3v1 je videti kot pravi voziček za dojenčka, deluje pristno in je dodelan do najmanjšega detajla. Voziček za dojenčka z velikostjo 42 cm ima zložljivo strehico, ki bo malim staršem zagotovo všeč, navdušeni pa bodo tudi nad modernim dizajnom v unisex barvi. S tem edinstvenim vozičkom 3v1 z zložljivo strehico se bodo otroci počutili kot pravi starši.

Voziček je prav ustvarjen za sprehode z dojenčkom in otrokom omogoča, da si izberejo med tremi možnostmi uporabe: športni voziček, globoki voziček ali pa ga uporabljajo kot košaro, ki je primerna tudi za prenašanje dojenčkov. Voziček je proizveden iz prvorazrednih materialov in ima štiri tiha koleščka, kjer sta sprednje dva vrtljiva, zahvaljujoč čemur je stabilen, otroci pa ga lahko preprosto vodijo. Globoki voziček razpolaga s preklopno strehico in prostorom za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo svoje priljubljene igrače in tudi dodatke, s katerimi bodo še bolje poskrbeli za svojega najljubšega dojenčka. Voziček lahko preprosto in hitro zložite in ga spremenite v drugi način uporabe, njegova največja prednost pa je, da ne zavzema skoraj nobenega prostora. 

Vožnja najljubšega dojenčka z vozičkom spada med najljubše igre majhnih otrok in voziček Cybex Landau 3in1 Priam Corolle je zato popolna igrača za vse deklice od 3. leta starosti. Igra vlog je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite najlepšo ninico na svetu z dodatki, ki jih boste našli le pri nas.

Lastnosti

  • voziček za dojenčka
  • 3v1 – globoki voziček, športni voziček in košara
  • za dojenčka z velikostjo 42 cm
  • od 3. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost60*37 cm
Dimenzije paketa37*22*62 cm
Skupna dolžina60 cm
Višina ročaja65 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,20 kg
Barvasiva
Primerno za punčko (igračo)36 - 52 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.