Športni voziček CityLink® III Red Castle zložljiv s črno konstrukcijo in 5-točkovnim varnostnim pasom od 0 mes

Opis izdelka

Športni voziček za otroke CityLink® III spada med najnovejše in najmodernejše mestne vozičke, ki v sebi združuje kakovostne materiale in funkcionalne elemente, zahvaljujoč katerim bodo v sprehodih z vozičkom uživali tudi njihovi starši. Voziček je primeren za dojenčke že od njihovega rojstva dalje in je zasnovan v čudoviti barvni kombinaciji črni barvi. Deluje izredno stilsko in luksuzno ter omogoča otrokom maksimalno udobje, ob tem pa se lahko starši zanesejo na njegovo trdno in trpežno kovinsko konstrukcijo. Voziček se prilagodi potrebam otrok in staršev, zloži se v nekaj sekundah in ne zavzema veliko prostora, čemur boste hvaležni predvsem pri potovanjih in počitnicah, pa tudi med izleti v park in pri nakupovanju.

Prednosti

  • trdna in trpežna konstrukcija
  • 5-točkovni varnostni pas in varovalni obroč
  • nastavljiv naslon za hrbet z možnostjo ležečega položaja
  • kakovostna EVA kolesa, vrtljiva za 360°
  • strehica z zračnikom
  • ultra kompakten z nizko težo
  • hitro se zloži in sestavi, primeren za potovanja
  • po višini nastavljiv ročaj v dveh položajih
  • oblazinjen in udoben sedež
  • prostorni prostor za shranjevanje na spodnjem delu
  • preprosta vodljivost
  • mestni trendovski voziček

Udoben oblazinjen sedež bo zagotovil, da se bodo otroci pri vožnji počutili udobno in prijetno, saj se lahko nastavi tudi ležeče, ko bodo želeli zaspati. Vrhunski 5-točkovni varnostni pas z oblazinjenimi trakovi in varovalnim obročem bo poskrbel za maksimalno varnost otrok. Priročen senčnik na vozičku bo malčka zaščitil pred zimo, dežjem in vetrom, na zadnji strani strehice pa ima vgrajen tudi zračnik. Ročaj za vodenje je nastavljiv po višini na dva položaja, otrokom ponuja preprosto vodenje, je prijetno mehak na dotik – vrhnji del je iz 100 % rjavega usnja, enako kot tudi na zaščitnem obroču. Na spodnjem delu vozička se nahaja prostoren prostor za shranjevanje, kamor lahko starši shranijo svoje nakupljene stvari. EVA kolesa se vrtijo za 360 stopinj, lahko jih nastavite tudi fiksen položaj in so izdelana iz posebnega, ki združuje prednosti tihih in gumiranih koles in trpežne plastike, tako da poskrbijo za najboljše vozne lastnosti.

Otroški voziček CityLink® III se uvršča v kategorijo ultra kompaktnih vozičkov in skupaj s strehico tehta le 6,7 kg. Njegove dimenzije v zloženem položaju (tudi s kolesi) merijo le 27*50*57 cm. Sestavljeni voziček meri 104*87*58 cm (skupaj z ročajem na najvišjem položaju) ali pa 97*87*58 cm z ročajem na najnižjem položaju. Voziček je zasnovan za otroke do 3 leta starosti, njegova nosilnost pa znaša 15 kg. Kombinacija nizke teže, trpežne konstrukcije in funkcionalnih elementov naredijo ta voziček neprecenljiv pomočnik pri potovanjih in izletih, ustvarjen pa je bil z mislijo na potrebe na otrok in staršev. 

O znamki Red Castle

Cilj oblikovalcev znamke Red Castle je bila zmeraj izdelava izdelkov najvišje kakovosti, ki jo obožujejo otroci in njihovi starši. Zahvaljujoč izdelkom Red Castle se otroci počutijo udobno, varno in prijetno, saj je zanje dobro poskrbljeno. Red Castle pri izdelavi uporablja le najboljše materiale, brez težkih kovin in nevarnih barvil, ki varujejo življenjsko okolje. Znamka Red Castle izpolnjuje vse varnostne standarde in ima ogromno certifikatov neodvisnih laboratorijev.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost104*87*58 cm
Skupna višina104 cm
Skupna dolžina87 cm
Višina ročaja97 - 104 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,7 kg
KolesaEVA wheels
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.