Voziček z vrtljivimi kolesi Violette Baby Nurse Smoby za dojenčke (54 cm ročaj) od 18 mes

Opis izdelka

Voziček z vrtljivimi kolesi Violette z izdaje Baby Nurse bo prevzel vse male deklice, že od 18. meseca starosti dalje. Stilska rožnata barva bo razveselila male mamice, ki bodo v sedež lahko posedle dojenčke z velikostjo 42 cm. Na sedežu je kakovostno blago z modnim vzorcem. Za sedež je primeren dojenček z velikostjo 42 cm. Ergonomski ročaj je na višini 54 cm od tal. Voziček je preprost za vodenje in zahvaljujoč sprednjim vrtljivim kolesom omogoča gladko in hitro vožnjo. Dojenček ni del paketa.

Kovinska konstrukcija v kombinaciji s trpežno in kakovostno plastiko zagotavlja otrokom nemoteno doživetje pri vodenju vozička in svojega priljubljenega dojenčka. Deklice se lahko z njim podajo na sprehode v park, uporabljajo ga lahko v notranjih in zunanjih prostorih. Otroci se z dojenčki igrajo že desetletja, saj so priljubljeni med vsemi malimi deklicami, s čimer vsestransko pripomore k razvoju otrok, učijo se odgovornosti in se na naraven in igriv način približujejo svetu odraslih. Mere izdelka znašajo 50*38*53 cm. Teža znaša 1,9 kg, tako da se lahko prenaša.

Smoby je priznani francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, saj je žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby pomagajo razvijati otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in brezčasnih izdelkov. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost50*38*53 cm
Skupna višina53 cm
Dimenzije paketa33*13*47 cm
Skupna dolžina50 cm
Višina ročaja54 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,9 kg
Barvavijolična
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.