Buggy zložljiv voziček Violette Baby Nurse Smoby za dojenčke (58 cm ročaj) od 24 mes

Opis izdelka

Otroški voziček za dojenčke Violette z izdaje Baby Nurse je stabilen in trden voziček za dojenčke, s katerim se bodo igrale deklice od 2. leta starosti. Zasnovan je v čudovitih odtenkih rožnate barve, njegov sedež pa je sestavljen iz kakovostnega blaga z modernim vzorcem in napisom Baby Nurse. Po potrebi ga lahko zložite in počistite. Buggy voziček lahko zahvaljujoč premišljenemu sistemu preprosto zložite in ga s seboj vzamete na sprehode v park ali na izlete. Višina ročaja je 58 cm, sedež pa je primeren za dojenčka z velikostjo 42 cm. Trdna kovinska konstrukcija v kombinaciji s trpežno plastiko bosta poskrbeli za edinstveno doživetje z najljubšim dojenčkom.

Plastika igrače je kakovostna in žametna na dotik. Zahvaljujoč 3-točkovnemu varnostnemu pasu, dojenček ne bo padel ven. Otroci se radi igrajo z dojenčki, jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali vozijo naokoli. S tem se približujejo svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti in razvijajo komunikacijske ter jezikovne spretnosti. Mere zložljivega vozička znašajo 25*52*58 cm, njegova teža pa znaša 1,2 kg. Dojenček ni del paketa.

Smoby je priznani francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, saj je žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby pomagajo razvijati otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost25*52*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa12*15*64 cm
Višina ročaja58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,2 kg
Barvavijolična
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.