Vodni pištoli polni elektronski s samodejnim polnjenjem vode SpyraThree Duel Spyra set 2 kosov z elektronskim digitalnim zaslonom 3 načini streljanja z dosegom 15 metrov od 14 let

Opis izdelka

Set 2 elektronskih vodnih pištolic v rdeči in modri barvi predstavlja odličen set za dvoboje za fantje in dekleta, starejše od 14 let, z njimi pa se bodo zabavali tudi odrasli. Avtomatska vodna pištola s tehnologijo SpyraBlast vam omogoča, da zadenete cilj do razdalje do 10 metrov (v League mode do 15 metrov). Ponuja enostavno preklapljanje med 3 načini streljanja, digitalni zaslon obvešča uporabnika o stanju napolnjenosti in kapaciteti vodnega rezervoarja. Pištola se lahko samodejno napolni in pripravi za streljanje v 10 sekundah. Izdelana je iz trdne in trpežne plastike, ki zagotavlja varen oprijem in stabilnost v kateri koli poziciji. Vodna pištola SpyraThree bo zagotovila odlično zabavo na družinskih srečanjih, zabavah in praznovanjih, adrenalinski navdušenci pa si lahko organizirajo tudi uradne turnirje. Navedena cena velja za set 2 vodnih pištol SpyraThree.

Vodni boji v vrtu in na dvorišču:

  • skupinske igre – igrajte se s prijatelji in družino pri ekipni igri na vrtu in dvorišču. Zmaga ekipa, ki se bolje skrije, strelja in učinkoviteje uporablja polnjenje.
  • streljanje na kozarce – pripravite tekmovanje za vaše najbližje v natančnosti pri streljanju plastičnih kozarcev, pri čemer ne odloča samo natančnost, ampak tudi hitrost streljanja. Komu bo uspelo zadeti cilj v najkrajšem času?
  • vaja – odličen način za sprostitev tudi za posameznike. Otroci si lahko na vrtu pripravijo vaje in trenirajo svojo natančnost, izboljšajo koordinacijo roka in oči in se naučijo učinkovito polniti pištolo.
  • turnir Spyra – organizirajte turnir s prijatelji po uradnih pravilih.

3 načini streljanja:

  • Open mode – klasično streljanje
  • Burst mode – potegnite sprožilec in sprostite 3 strele zaporedoma
  • League mode – gre za uradni način za Spyra turnir. Hitrost streljanja je omejena, vendar pritisk na sprožilec sprosti močan strel v razdaljo do 15 metrov

Vodna pištola SpyraThree predstavlja odlično in varno zabavo za celo družino. Je idealna igrača za otroke in odrasle, ki imajo radi adrenalinske dogodivščine in se radi osvežijo med vročimi poletnimi dnevi. Pištola SpyraThree lahko z napolnjeno posodo izstreli do 22 močnih vodnih strelov. Odlikuje jo moderen dizajn, futuristični videz bo očaral otroke na prvi pogled, ročaj z grobim oprijemom pa zagotavlja enostavno manipulacijo. Elektronska vodna pištola deluje na akumulator, ki ga je mogoče enostavno polniti z USB-C kablom (4 ure polnjenja) in uporabniku zagotavlja zmogljivost za približno 2200 strelov. Pri polnjenju vode se lahko zanesete na kateri koli vir vode - med igro pripravite posodo ali vedro z vodo, lahko jo enostavno napolnite tudi iz bazena. Za morebitne nečistoče poskrbi vgrajen filter, ki preprečuje, da bi drobni delci prodrli v posodo.

Teža prazne pištole je 2,2 kg, pri polnem rezervoarju z vodo tehta 2,9 kg. Nemško podjetje Spyra s sedežem v Münchnu prinaša otrokom in odraslim premium vodne pištole, razvite po najnovejših tehnologijah. Vodne pištole Spyra z elektronskim in ročnim polnjenjem omogočajo uporabniku močno in natančno streljanje na velike razdalje. V ponudbi znamke Spyra je tudi kakovostna dodatna oprema za vodne pištole, kot so rezervoarji za vodo, vodne granate, barve za ekipe in številni drugi dodatki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 14 let
Velikost67*24*10 cm
Dimenzije paketa68*26*10 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,3 kg
Barvamodrá,červená
Nabor izdelkovDa
gift SS2024SPCR1x Farbičky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.