Vodna steza AquaPlay Start Lock Set z 2 figuricama in pregrado z vodno črpalko od 3 leta

Opis izdelka

Vodna steza za otroke AquaPlay Start Lock Set je najboljši način, kako začeti z ustvarjanjem lastnega zabavnega vodnega sveta. Prijetno se bo z njo igral eden sam ali pa več otrok skupaj, primerna pa je za otroke od 3. leta starosti. Vodna igra Aquaplay je odraz najvišje švedske kakovosti. Otroška vodna igra ima priloženi še 2 živalci – medvedka Boa in povodnega konja Wilmo. Vodni sistem za igro vsebuje priljubljen vodni jez s črpalko, 2 tovorni ladji s kontejnerjema in vodno kolo za razburkanost vode. Otroci od 3. leta starosti se bodo z njo zabavali in se na igriv način učili o fizikalnih principih vode. Mere vodnega sistema znašajo 68*50*22 cm, njegova višina pa meri 22 cm.

Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil, tako da voda iz notranjosti ne bi prehajala ven. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, jo pretakali z jeza v vodni kanal, jo razburkali s pomočjo vodnega kolesa, vozili svojo najljubšo živalco in s pomočjo vodne črpalke spustili vodo v jez. Vodne kanale lahko starejši otroci prepustijo tudi svojim mlajšim bratcem in sestricam in tako bodo leta in leta zagotavljali zabavo in smeh.

Vodni sistem AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. S pomočjo vodne črpalke se vodna komora polni tako, kot pri resničnem vodnem rezervoarju. Vodo lahko spustite s pomočjo dvižne pregrade in tako se bo ladjica s pregrade podala na razburljivo pot po vodni stezi. Izdelke AquaPlay lahko kombinirate in združujete po lastni domišljiji, otroci lahko ustvarijo tudi ogromno vodno stezo z ladjicami, avtomobilčki, čolni trajekti in živalcami. Na vas je, koliko cenovno ugodnih dodatkov boste za vodno stezo dokupili.

Aquaplay spodbuja otroško fantazijo in ustvarjalnost. Otroci se bodo učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal. Z vodno igro lahko se lahko otroci igrajo kjerkoli v stanovanju ali na vrtu, saj voda zahvaljujoč kakovostnim tesnilom, ne bo odtekala. Črpalko za vodno igro lahko tudi dokupite kot dodatni del, da bi vsak otrok imel svojo lastno črpalko za vesele igre. V vsakem vodnem setu so tudi pedagoška navodila.

AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. Otroci različnih starosti se že od leta 1977 igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro. 

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloGermany
Velikost68*50*22 cm
Skupna višina22 cm
Dimenzije paketa51*18*44 cm
Skupna dolžina68 cm
UV filterDa
EmbalažaDa
Teža1,5 kg
Barvamodrá
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna