Vodna steza Start Set AquaPlay s povodnim konjem Wilmo in kontejnersko ladjo od 3 leta

Opis izdelka

Vodna steza AquaPlay Start Set je fantastična vodna igra za otroke od 3. do 7. leta starosti. Ko bo malček kanale sestavil skupaj, bo vanjo preprosto nalil vodo in zabavna igra se lahko prične. Start Set vsebuje junakinjo povodnega konja Wilmo, vodno kolo, kontejnersko ladjo, avtomobilček in žerjav za premikanje tovora. Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodnim sistemom opazovali premikanje ladjice v vodi, prekladali tovor s pomočjo žerjava in razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa.  Mere vodnega sistema znašajo 68*65*22 cm, njegova višina pa meri 22 cm.

AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci preučujejo: princip plavanja in potapljanja, delovanje vodnega kolesa, način postavljanja in trdnost konstrukcije. Vodni sistem AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. Zahvaljujoč širokemu spektru dodatkov, ki jih lahko uporabite na različne načine, AquaPlay stimulira otroško domišljijo in ustvarjalnost. Vodni kanal lahko starejši otroci prepustijo tudi svojim mlajšim bratcem in sestricam in tako bo leta in leta zagotavljala zabavo in smeh. Pri takšni igri se razvija predvsem logično mišljenje in drobna motorika, s čimer se bodo otroci veliko naučili.

AquaPlay je znamka najvišje švedske kakovosti, ki ima že 40-letno tradicijo izdelave. Otroci se bodo učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal. S pomočjo vodne črpalke se vodna komora polni tako, kot pri resničnem vodnem rezervoarju. Vodo, ki se zadržuje, lahko izpustite s pomočjo pregrade, ki se preprosto sname. Izdelke AquaPlay lahko kombinirate in združujete po lastni domišljiji, otroci lahko ustvarijo tudi eno ogromno vodno stezo z mnogimi dodatki. Z vodno igro lahko se lahko otroci igrajo kjerkoli v stanovanju ali na vrtu, saj voda zahvaljujoč kakovostnim tesnilom, ne bo odtekala.Črpalko za vodno igro lahko tudi dokupite kot dodatni del, da bi vsak otrok imel svojo lastno črpalko za vesele igre. Z eno vodno igro se bo udobno igralo tudi več otrok skupaj.

Vodno igro Start Set lahko združite s katerimi koli dodatki AquaPlay. Otroci lahko tako ustvarijo eno ogromno vodno igro, s katero se bodo zabavali ure in ure. AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. Otroci različnih starosti se že od leta 1977 igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro. V vsakem vodnem setu so tudi pedagoška navodila.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost68*65*22 cm
Skupna višina22 cm
Dimenzije paketa79*52*54 cm
Skupna dolžina68 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,2 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.