Vodna steza Peppa Pig Holiday Waterplay Big z 2 ladjicama in 3 figuricami 71 delov - kompatibilno z Duplom

Opis izdelka

Vodna steza Peppa Pig Holiday Waterplay predstavlja čudovito vodno igračo za vse dečke in deklice od 3. leta starosti, ki jim ponuja kombinacijo, ki združuje svet vodnih iger in običajnih kock. Velik vodni kanal vsebuje pristanišče, v katerem lahko zasidrajo 2 veliki ladji, ki ju otroci poznajo z animirane televizijske serije o pujsi Peppi. Del seta so tudi 3 figurice – oče, stari oče in morski rak, s katerimi se bodo otroci izjemo zabavali ob vsakodnevni plovbi po vodnem kanalu. Njen del sta tudi velik rumeni most in vodni mlin, s katerim lahko otroci ročno poganjajo ladjice.

Na sredini steze se nahajajo kocke, sestavljena je iz 4 velikih plošč, na katere potem zlagajo kocke za gradnjo. S setom 47 kock si bodo otroci sestavili svojo lastno poletno letovišče s plažo, svetilnikom, trgovinico s sladoledom in mnogimi drugimi elementi. Posamezni delčki so kompatibilni z LEGO Duplo kockami, tako da jih lahko otroci združujejo in gradijo še večje in lepše zgradbe. Kocke BIG so proizvedene iz kakovostne in trpežne umetne mase brez ostrih robov, ki otrokom omogočajo preprost oprijem. 

Vodna igra za otroke se s pomočjo konektorjev preprosto sestavi in je vodotesna, tako da omogoča igro v notranjih in zunanjih prostorih, ob tem pa lahko osnovo za gradnjo iz kock preprosto snamete. Vodni kanali so proizvedeni iz UV trpežne plastike, ki bodo ohranili svoje čudovite barve tudi dlje časa. Kombinacija vodne igre in kock ima velik pomen za otrokov razvoj. Z njo se učijo načrtovati in graditi različne zgradbe, z igro s figuricami pa si razvijajo svojo domišljijo in logično razmišljanje. Vadijo fino motoriko in spoznavajo nove barve in oblike. Hkrati pa spoznavajo tudi vodo, njene fizikalne principe in gibanje. Z vodno stezo se bo zabavalo tudi več otrok skupaj, širili bodo svoj besedni zaklad, izboljševali komunikacijske veščine in pridobivali zdravo samozavest. 

BIG je priznani nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Plastični delčki kock in vodne igre se ponašajo z visoko UV stabilnostjo, tako da bodo obdržali svoje čudovite barve tudi dlje časa.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost20*60*45 cm
Teža2,3 kg
Nabor izdelkovNe
gift SS2024AQ0270 Plachetnica
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.