Vodna steza miza Amphie World Waterway AquaPlay z vodno gobico in vodno črpalko ladjicami figuricami in dodatki

Opis izdelka

Vodna steza Amphie World Waterway predstavlja odlično vodno igračo, ki bo navdušila vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Miza z vodno stezo je opremljena z modro kanglico za zalivanje, rumenim vedrom, 2 jadrnicama in 2 figuricama, s katerimi se bodo otroci zabavali ure in ure. Nanje čaka velika tudi velik ročni vodnjak za črpanje vode, prav tako pa jih bo navdušila goba s funkcijo brizganja vode, s katero bodo otroci lahko ustvarili lasten vodomet. S to osvežilno vodno igro se bodo vaši najmlajši zabavali v notranjih in zunanjih prostorih, v vročih poletnih dnevih pa jim bo priskrbela prijetno osvežitev, saj vsebuje tudi priključek za namestitev vodne cevi. Vodna igra za otroke se preprosto zloži, je vodotesna, na spodnji strani pa je odprtina, zahvaljujoč kateri lahko vodo iz mize preprosto izpustite.

Otroci bodo z vodno igro opazovali premikanje ladjic v vodi, vodo razburkali s pomočjo vodnega kolesa, usmerjali njen tok, raziskovali delovanje vodnega mlina in se igrali mornarje. Vsako pot ladje bodo skrbno načrtovali in ugotovili, kako najhitreje prepluti z enega mesta na drugega. Čudovite barve na vodni mizici v otrocih spodbujajo domišljijo in si izmišljajo lastne zgodbe in dogodivščine pri plovbi s svojimi ladjicami in figuricami. Vodna steza stoji na 4 trdnih in stabilnih nogah, njeni zaobljeni robovi pa otrokom zagotavljajo varnost. Po straneh mizice so kaveljci, ki jih lahko otroci uporabijo za obešanje dodatkov, ki jih potrebujejo za svojo igro.

Igra z vodno stezo pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo učili o gibanju vode in fizikalnih principih njenega gibanja. Z vodnimi kanali se bo igralo več otrok skupaj, s čimer si bodo razvijali komunikacijske in jezikovne spretnosti. Precizno dodelani detajli, švedski dizajn in visoka kakovost vodne steze omogočajo otrokom zabavo za leta in leta. Z gradnjo steze si razvijajo svoje finomotorične spretnosti, logično razmišljanje in tehnično predstavnost. Veliko igralnih kombinacij pripomore tudi k razvoju ustvarjalnosti. Mere vodne steze znašajo 100*58*90 cm.

AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Dizajn igrače je nastal na Švedskem. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igro, švedskega porekla. Otroci različnih starosti se že od leta 1977 igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost100*58*90 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.