Vodna steza AquaPlay MegaBridge s kapitanom Bojem, mostom in pregrado z vodno črpalko

Opis izdelka

Vodna steza AquaPlay MegaBridge je edinstvena vodna igrača, s katero se bodo zabavali otroci od 3. do 7. leta starosti. Vodni sistem za igro vsebuje figurico medveda – kapitana Boa, vodno kolo, avtomobilček, most, žerjav za premikanje tovora in jez z vodno črpalko. Vodna črpalka služi za premik vode iz spodnjega dela vodne igre do jezu, ki se potem odpre in navzdol proti drugemu delu steze, spusti vodo skupaj s plavajočimi rečmi, ladjicami. Ko bo malček kanale sestavil skupaj, bo vanjo preprosto nalil vodo in zabavna igra se lahko prične. Črpalko za vodno igro lahko tudi dokupite kot nadomesten del, da bi vsak otrok imel svojo lastno črpalko za vesele igre. Z eno vodno igro se bo udobno igralo tudi več otrok skupaj. Skupna višina vodne igre je 22 cm, njene dimenzije pa merijo 105*120*22 cm.

Zanimiv detajl vodne igre MegaBridge je velik most, po katerem se lahko avtomobili peljejo čez vodni kanal. Premišljeni detajli in različne možnosti igre naredijo iz steze AquaPlay eno izmed najbolj zabavnih igrač za najmlajše otroke. Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil, tako da voda iz notranjosti ne bi prehajala ven. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, prekladali tovor s pomočjo žerjava, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa, s pomočjo vodne črpalke pa bodo premikali ladjico iz enega mesta na drugega.

Vodne kanale lahko starejši otroci prepustijo tudi svojim mlajšim bratcem in sestricam in tako bodo leta in leta zagotavljali zabavo in smeh. Pri takšni igri se razvija predvsem logično mišljenje in drobna motorika, s čimer se bodo otroci veliko naučili. AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci preučujejo: princip plavanja in potapljanja, delovanje vodne črpalke in vodnega kolesa, način postavljanja in trdnost konstrukcije. Vodni sistem AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. Zahvaljujoč širokemu spektru dodatkov, ki jih lahko uporabite na različne načine, AquaPlay stimulira otroško domišljijo in ustvarjalnost.

AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. Otroci različnih starosti se že od leta 1977 igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro. V vsakem vodnem setu so tudi pedagoška navodila

AquaPlay je znamka najvišje švedske kakovosti, ki ima že 40-letno tradicijo izdelave. Otroci se bodo učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal. S pomočjo vodne črpalke se vodna komora polni tako, kot pri resničnem vodnem zbiralniku. Vodo, ki se zadržuje, lahko izpustite s pomočjo pregrade, ki se preprosto sname. Izdelke AquaPlay lahko kombinirate in združujete po lastni domišljiji, otroci lahko ustvarijo tudi eno ogromno vodno stezo z mnogimi dodatki. Z vodno igro lahko se lahko otroci igrajo kjerkoli v stanovanju ali na vrtu, saj voda zahvaljujoč kakovostnim tesnilom, ne bo odtekala.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloGermany
Velikost105*120*22 cm
Skupna višina22 cm
Dimenzije paketa79*52*54 cm
Skupna dolžina120 cm
UV filterDa
EmbalažaDa
Teža2,6 kg
Barvamodrá
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna