Vodna steza Mega Water Wheel AquaPlay večnadstropna z vodnim mlinom in toboganom ladjicami figuricami in dodatki

Opis izdelka

Vodna steza Mega Water Wheel, znamke AquaPlay je fantastična vodna igrača, ki bo navdušila vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Vodna steza je opremljena z majhnim vodnim mlinom, s katerim otroci ladjice poganjajo naprej, z vodnim jezom s toboganom in še enim jezom, ki po dvigu ustvari zabaven slap. Etažna steza je opremljena tudi z velikim vodnim kolesom, ki je povezan z zgornjim delom vodnih kanalov, s katerim se bodo otroci odlično zabavali pri ročnem črpanju vode. Otroci bodo navdušeni nad številnimi vodnimi kanali in zavoji. Ob sestavljanju se bodo zabavali s poklici inženirjev in gradbenikov, ko pa bo steza sestavljena, pa se bodo igrali z ladjicami in odkrivali fizikalne lastnosti vode. 

Vodna igra za otroke se s pomočjo priključkov preprosto sestavi in je vodotesna, tako da omogoča igro v notranjih in zunanjih prostorih. Del seta sta tudi 2 ladjici s figuricama in 3 drevesca, zahvaljujoč katerim je igra z vodno stezo še bolj pristna. Otroci bodo med igro opazovali gibanje ladjice v vodi, vodo razburkali s pomočjo vodnega kolesa, usmerjali njej tok in se igrali mornarje. Vodni sistem bo priskrbel neskončno možnosti za dopolnitev in premikanje posameznih elementov, otroci pa bodo na polno razvijali svoje ideje. Vsako pot ladje bodo skrbno načrtovali in ugotavljali, kako najhitreje prepluti z enega mesta na drugega. 

Igra z vodno stezo pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo učili o gibanju vode in fizikalnih principih njenega gibanja. Z vodnimi kanali se bo igralo več otrok skupaj, s čimer si bodo razvijali komunikacijske in jezikovne spretnosti. Precizno dodelani detajli, švedski dizajn in visoka kakovost vodne steze omogočajo otrokom zabavo za leta in leta. Z gradnjo steze si razvijajo svoje finomotorične spretnosti, logično razmišljanje in tehnično predstavnost. Naučili se bodo načrtovati in načrte izboljševali ter odkrivali nove rešitve in postopke. Veliko igralnih kombinacij pripomore tudi k razvoju ustvarjalnosti.

AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Dizajn igrače je nastal na Švedskem. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igro, švedskega porekla. Otroci različnih starosti se že od leta 1977 igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost126*104*50 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.