Vodna steza AquaPlay LockBox v kovčku s povodnim konjem Willmo in pregrado z vodno črpalko

Opis izdelka

Vodna steza AquaPlay LockBox je odlična vodna igrača, s katero se vaši malčki ne bodo le odlično zabavali, ampak se naučili ogromno novih reči. Ko bodo otroci sestavili skupaj vodne kanale, vahnje preprosto nalijte vodo in zabavna igra se lahko začne. Primerna je za vse otroke od 3. do 7. leta starosti. LockBox vsebuje nekaj originalnih dodatkov za zabavne igre: figurico povodnega konja Wilmo, vodno kolo, tovorno ladjo, avtomobilček, žerjav za prenašanje tovora in jez z vodno črpalko. Vodna črpalka služi za premik vode iz spodnjega dela vodnega kanala do jezu, ki se potem odpre in navzdol proti drugemu delu steze, spusti vodo skupaj s tovorom v obliki ladjice. Črpalko za vodno igro lahko tudi dokupite kot nadomesten del, da bi vsak otrok imel svojo lastno črpalko za vesele igre. 

Premišljeni detajli in različne možnosti igre naredijo iz steze AquaPlay eno izmed najbolj zabavnih igrač za najmlajše otroke. Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil. Odlična lastnost AquaPlay LockBox je to, da je vodna igra en velik kovček, ki ga lahko preprosto zložite in odnesete s seboj na izlet in počitnice. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodnimi kanali opazovali premikanje ladjice v vodi, prekladali tovor s pomočjo žerjava, razburkali vodo z vodnim kolesom, s pomočjo vodne črpalke pa bodo premikali ladjico iz enega mesta na drugega. Višina vodne igre je 22 cm, njene dimenzije pa merijo 85*65*22 cm.

AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci preučujejo: princip plavanja in potapljanja, delovanje vodne črpalke in vodnega kolesa, način postavljanja in trdnost konstrukcije. Vodni sistem AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. Zahvaljujoč širokemu spektru dodatkov, ki jih lahko uporabite na različne načine, AquaPlay stimulira otroško domišljijo in ustvarjalnost. Vodne kanale lahko starejši bratci in sestrice podarijo mlajšim in tako bo igra še leta in leta prinašala odlične zabave in smeha. Pri takšni igri se razvija predvsem logično mišljenje in drobna motorika, s čimer se bodo otroci veliko naučili.

AquaPlay je znamka najvišje švedske kakovosti, ki ima že 40-letno tradicijo izdelave. Otroci se bodo učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal. S pomočjo vodne črpalke se vodna komora polni tako, kot pri resničnem vodnem rezervoarju. Vodo, ki zastaja, lahko izpustite s pomočjo pregrade, ki se preprosto sname. Izdelke AquaPlay lahko kombinirate in združujete po lastni domišljiji, otroci lahko ustvarijo eno super veliko vodno stezo z mnogimi dodatki. Z vodno igro lahko se lahko otroci igrajo kjerkoli v stanovanju ali na vrtu, saj voda, zahvaljujoč kakovostnim tesnilom, ne bo odtekala. 

Z eno vodno stezo se bo lahko igralo tudi več otrok skupaj. V vsakem vodnem setu so tudi pedagoška navodila. Vodno igro LockBox lahko kombinirate s katerimi koli dodatki AquaPlay. Otroci lahko tako ustvarijo eno ogromno vodno igro, s katero se bodo igrali ure in ure. AquaPlay je znamka, nastala v Nemčiji, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. Že od leta 1977, se otroci različne starosti igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost85*65*22 cm
Skupna višina22 cm
Dimenzije paketa74*52*44 cm
Skupna dolžina85 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,9 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.