Vodna steza AquaPlay Lock Box v kovčku s povodnim konjem Wilmo in pregrado z vodno črpalko od 3 leta

Opis izdelka

Igra AquaPlay Lock Box je čudovita prenosljiva vodna igra, ki bo navdušila vse otroke od 3. leta starosti. Vodna igra Aquaplay je odraz najvišje švedske kakovosti. Otroška vodna igra vsebuje tudi ljubko figurico – povodnega konja Wilmo. Vodni sistem za igro vsebuje priljubljeno vodno črpalko in jez, pristanišče z žerjavom za prekladanje tovora, kontejnersko ladjo, avtomobil in vodno kolo za valovanje vode. Prijetno se bo z njo igral eden sam ali pa več otrok skupaj. Prednost vodne igre je, da se lahko  preprosto sestavi v ogrodje kovčka. Vaš malček lahko svojo priljubljeno vodno igro vzame povsod s seboj na izlet ali pa na počitnice in nikoli se ne bo dolgočasil. Mere vodnega sistema znašajo 85*65*22 cm, njegova višina pa meri 22 cm.

Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil, tako da voda iz notranjosti ne bi prehajala ven. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi in jo razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa, vozila pa jo bo najljubša figurica. Vodni sistem AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. Izdelke AquaPlay lahko kombinirate in združujete po lastni domišljiji, otroci lahko ustvarijo tudi ogromno vodno stezo z ladjicami, avtomobilčki, čolni trajekti in živalcami. Na vas je, koliko cenovno ugodnih dodatkov boste za vodno stezo dokupili.

Zahvaljujoč širokemu spektru dodatkov, ki jih lahko uporabite na različne načine, AquaPlay stimulira otroško domišljijo in ustvarjalnost. Otroci se bodo učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal. Z vodno igro lahko se lahko otroci igrajo kjerkoli v stanovanju ali na vrtu, saj voda zahvaljujoč kakovostnim tesnilom, ne bo odtekala.Črpalko za vodno igro lahko tudi dokupite kot dodatni del, da bi vsak otrok imel svojo lastno črpalko za vesele igre. V vsakem vodnem setu so tudi pedagoška navodila.

Zasnovano na Švedskem, proizvedeno v Nemčiji – to je vodna igra AquaPlay. AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. Otroci različnih starosti se že od leta 1977 igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost85*65*22 cm
Skupna višina22 cm
Dimenzije paketa51*18*44 cm
Skupna dolžina85 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,9 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.