Vodna steza AquaPlay Gigaset ekstra velika z 11 ladjicami in 8 figuricami jezom žerjavom in ogromno razburljivimi kanali

Opis izdelka

Vodna steza Gigaset, znamke AquaPlay je odlična vodna igrača, ki bo navdušila vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Ekstra velika steza ponuja otrokom set 11 ladjic, 8 figuric, jez, žerjav, mlin in še veliko drugih dodatkov, s katerimi se bodo zabavali leta in leta. Mere vodnega sistema znašajo 330*330*25 cm. Otroci bodo navdušeni nad veliko vodnimi kanali in ovinki, v sredini pa jih čaka tudi krožišče. Ob sestavljanju se bodo zabavali s poklici inženirjev in gradbenikov, ko pa bo steza sestavljena pa se bodo igrali z ladjicami in odkrivali fizikalne lastnosti vode. Vodna igra za otroke se s pomočjo konektorjev preprosto sestavi in je vodotesna, tako da omogoča igro v notranjih in zunanjih prostorih.

Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, jo spuščali po toboganu, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa in umerjali njen tok ter se igrali mornarje. Vodni sistem bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov, otroci pa bodo na polno razvijali svoje ideje. Ladjice bodo spuščali po kanalih, prečrpavali vodo v vodni zbiralnik in uporabljali velik transportni žerjav za skladiščenje materiala, za manjše ladjice pa bodo uporabljali klasični mini žerjav. Vsako pot ladje bodo skrbno načrtovali in ugotavljali, kako najhitreje prepluti z enega mesta na drugega. Amfibijsko vozilo bo na vodno gladino prispelo s pomočjo ploščadi, otroke pa bo razveselil tudi most čez vodni kanal.

Igra z vodno stezo pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo učili o gibanju vode in fizikalnih principih njenega gibanja. Z vodnimi kanali se bo igralo več otrok skupaj, s čimer si bodo razvijali komunikacijske in jezikovne spretnosti. Precizno dodelani detajli, švedski dizajn in visoka kakovost vodne steze omogočajo otrokom zabavo za leta in leta. Z gradnjo steze si razvijajo svoje finomotorične spretnosti, logično mišljenje in tehnično predstavnost. Naučili se bodo načrtovati in načrte izboljševali ter odkrivali nove rešitve in postopke. Veliko igralnih kombinacij pripomore tudi k razvoju ustvarjalnosti.

AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Dizajn igrače je nastal na Švedskem. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igro, švedskega porekla. Otroci različnih starosti se že od leta 1977 igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost330*330*25 cm
Skupna višina25 cm
Dimenzije paketa28*52*51 cm
Skupna dolžina330 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža12,1 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.