Vodna steza Container Port AquaPlay z premičnim kontejnerskim žerjavom z 2 figuricama in mlinom

Opis izdelka

Vodna steza AquaPlay Container Port je originalna vodna igrača, s katero se bodo zabavali otroci od 3. do 7. leta starosti. Vodni sistem za igro vsebuje figurico medvedka Boja in povodnega konja Wilme. Na otroke pa čaka tudi odličen mlin, vodno kolo, kontejnerska ladja, avtomobilček in originalni gibljiv kontejnerski žerjav, s katerim se bodo malčki do sitega naigrali. Ko bo malček kanale sestavil skupaj, bo vanjo preprosto nalil vodo in zabavna igra se lahko začne. Z eno vodno igro se bo udobno igralo tudi več otrok skupaj. Skupna višina vodne igre je 25 cm, njene ostale dimenzije pa merijo 104*90*25 cm.

Odličen dodatek vodne igre Container Port je kontejnerski žerjav, s pomočjo katerega bodo malčki prenašali tovor in ga pogumno prenesli na točno določeno mesto na vodni stezi. Premišljeni detajli in različne možnosti igre naredijo iz steze AquaPlay eno izmed najbolj originalnih igrač za najmlajše otroke. Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil, tako da voda iz notranjosti ne bi prehajala ven. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, prekladali tovor s pomočjo žerjava, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa, s pomočjo vodne črpalke pa bodo premikali ladjico iz enega mesta na drugega.

Vodne kanale lahko starejši otroci prepustijo tudi svojim mlajšim bratcem in sestricam in tako bodo leta in leta zagotavljali zabavo in smeh. Pri takšni igri se razvija predvsem logično mišljenje in drobna motorika, s čimer se bodo otroci veliko naučili. AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci preučujejo: princip plavanja in potapljanja, delovanje žerjava, način postavljanja in trdnost konstrukcije.Vodni sistem AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. Zahvaljujoč širokemu spektru dodatkov, ki jih lahko uporabite na različne načine, AquaPlay stimulira otroško domišljijo in ustvarjalnost.

AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. Otroci različnih starosti se že od leta 1977 igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro. V vsakem vodnem setu so tudi pedagoška navodila

AquaPlay je znamka najvišje švedske kakovosti, ki ima že 40-letno tradicijo izdelave. Otroci se bodo učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten vodni kanal. Izdelke AquaPlay lahko kombinirate in združujete po lastni domišljiji, otroci lahko ustvarijo tudi eno ogromno vodno stezo z mnogimi dodatki. Z vodno igro lahko se lahko otroci igrajo kjerkoli v stanovanju ali na vrtu, saj voda zahvaljujoč kakovostnim tesnilom, ne bo odtekala.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost104*90*25 cm
Skupna višina25 cm
Dimenzije paketa52*22*44 cm
Skupna dolžina104 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.