Vodna steza AquaPlay AquaWorld s povodnim konjem Wilmo, kapitanom Bojem in pregrado od 3 leta

Opis izdelka

Vodna steza za otroke AquaPlay AquaWorld je odlična vodna igra z najvišjo švedsko kakovostjo. Otroci od 3. leta starosti se bodo z njo veliko naučili o gibanju vode in fizikalnih principih plavanja in potapljanja. Vodni sistem za igro vsebuje figurico kapitana – medveda Boa in njegovo ženo, povodnega konja Wilmo, vodno kolo, avtomobilček, žerjav za premikanje tovora in jez z vodno črpalko. Vodna črpalka služi za premik vode iz spodnjega dela vodne igre do jezu, ki se potem odpre in navzdol proti drugemu delu steze, spusti vodo skupaj s plavajočimi rečmi, ladjicami. Skupna višina vodne igre je 22 cm, njene dimenzije pa merijo 140*105*22 cm.

Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil, tako da voda iz notranjosti ne bi prehajala ven. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, prekladali tovor s pomočjo žerjava, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa, s pomočjo vodne črpalke pa bodo premikali ladjico iz enega mesta na drugega. S pomočjo vodne črpalke se vodna komora polni tako, kot pri resničnem vodnem rezervoarju. Vodo lahko spustite s pomočjo dvižne pregrade in tako se bo ladjica s pregrade podala na razburljivo pot po vodni stezi.

Vodni kanal lahko starejši otroci prepustijo tudi svojim mlajšim bratcem in sestricam in tako bo leta in leta zagotavljala zabavo in smeh. Vodni sistem AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. Izdelke AquaPlay lahko kombinirate in združujete po lastni domišljiji, otroci lahko ustvarijo tudi eno ogromno vodno stezo z mnogimi dodatki. Zahvaljujoč širokemu spektru dodatkov, ki jih lahko uporabite na različne načine, AquaPlay stimulira otroško domišljijo in ustvarjalnost.

Otroci se bodo učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal. Z vodno igro lahko se lahko otroci igrajo kjerkoli v stanovanju ali na vrtu, saj voda zahvaljujoč kakovostnim tesnilom, ne bo odtekala. Črpalko za vodno igro lahko tudi dokupite kot dodatni del, da bi vsak otrok imel svojo lastno črpalko za vesele igre. Z eno vodno igro se bo udobno igralo tudi več otrok skupaj. V vsakem vodnem setu so tudi pedagoška navodila. Vodno igro AquaPlay lahko preprosto sestavite, zahvaljujoč kakovostnim tesnilom pa bo čvrsto držala skupaj.

AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. Otroci različnih starosti se že od leta 1977 igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 3 let
PorekloGermany
Velikost145*105*22 cm
Skupna višina22 cm
Dimenzije paketa79*52*54 cm
Skupna dolžina145 cm
UV filterDa
EmbalažaDa
Teža2,8 kg
Barvamodrá
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna