Vodna steza Polar AquaPlay raziskovalna postaja z vodno črpalko na severnem tečaju s severnim medvedom na čolnu in 2 figurici

Opis izdelka

Vodna steza Polar je fantastična vodna igrača za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Polarna vodna steza ponuja otrokom dodelani sistem prozornih vodnih kanalov v čudoviti  turkizni barvi, s katerimi se bodo otroci počutili kot na severnem tečaju. Za zimsko vzdušje bodo poskrbeli povezani ledeniki in prav tako iglu s skrivališčem, kamor lahko otroci skrijejo 2 figurici – polarnega medveda Tonija z modrim klobučkom in tigrico Olivio, ki se ji barve ob spremembi temperature pod 10 °C spreminjajo z bež na rdečo.

Otroci se bodo igrali raziskovalce severnega tečaja in si vsak dan izmišljali nove pustolovske prigode. Severni medved lahko po vodi pluje v tovorni ladjici, ki jo bodo otroci poganjali po kanalu s pomočjo vodnega kolesa, tigrica Olivia pa lahko uživa v kopanju v samostojnem bazenčku z jezom, kamor otroci načrpajo vodo s pomočjo vodne črpalke. Z nalivanjem vode na zgornji del ledenika se v jami ustvari učinek topečega ledu, neposredno pod njim pa pluje ladjica s pogumnim medvedom. Otroci se bodo ob igri z vodno stezo izjemno zabavali, dodajo pa ji lahko tudi prave kocke ledu, s čimer bo igra še bolj pristna. 

Vodna igra za otroke se s pomočjo konektorjev preprosto sestavi in je vodotesna, tako da omogoča igro v notranjih in zunanjih prostorih. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike, ki je odporna na UV žarke. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi in jo razburkali s pomočjo vodnega kolesa ter se igrali raziskovalce severnega tečaja. Vodni sistem bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov, otroci pa bodo na polno razvijali svojo domišljijo, saj se bodo lahko igrali tudi z drugimi dodatki. Igra z vodno stezo pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo učili o gibanju vode in fizikalnih principih njenega gibanja. Z eno vodnimi kanali se bo igralo več otrok skupaj, prijatelji in sorojenci in si na tak način razvijali svoje socialne in komunikacijske spretnosti ter pridobivali zdravo samozavest.

Precizno dodelani detajli, švedski dizajn in visoka kakovost vodne steze omogočajo otrokom zabavo za leta in leta. AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Dizajn igrače je nastal na Švedskem. AquaPlay je originalen vodni sistem za igro, švedskega porekla. Otroci različnih starosti se že od leta 1977 igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost106*65*25 cm
Skupna višina25 cm
Skupna dolžina106 cm
UV filterDa
Teža2.8 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.