Vodna steza Amphieset AquaPlay z vodno turbino in povodni konj Wilma v ladjici

Opis izdelka

Vodna steza Amphieset, znamke AquaPlay je izjemna vodna igrača za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Moderna vodna steza ponuja otrokom ladjico s povodnim konjem Wilmo in vodno turbino, s katero otroci mehansko regulirajo hitrost in vodni tok. Povodni konj Wilma se bo v vodni kanal pripeljala na svojem amfibijskem zelenem avtomobilčku/ladjici po rumeni ploščadi. Steza Amphiset predstavlja odlično igračo za otroke, ki se z vodnimi igračami šele začenjajo igrati.

Vodna igra za otroke se s pomočjo konektorjev preprosto sestavi in je vodotesna, tako da omogoča igro v notranjih in zunanjih prostorih. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi in jo razburkali s pomočjo vodnega kolesa ter se igrali mornarje. Vodni sistem bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov, otroci pa bodo na polno razvijali svoje ideje, saj se bodo lahko igrali tudi z drugimi dodatki. Igra z vodno stezo pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo učili o gibanju vode in fizikalnih principih njenega gibanja. Z eno vodnimi kanali se bo igralo več otrok skupaj, prijatelji in sorojenci. Precizno dodelani detajli, švedski dizajn in visoka kakovost vodne steze omogočajo otrokom zabavo za leta in leta. Mere steze znašajo 88*50*13 cm.

AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Dizajn igrače je nastal na Švedskem. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igro, švedskega porekla. Otroci različnih starosti se že od leta 1977 igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost88*50*13 cm
Skupna višina13 cm
Dimenzije paketa28*52*51 cm
Skupna dolžina88 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,0 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.