Vodna steza Amphie World AquaPlay s pregrado, črpalko in mostovi

Opis izdelka

Pripravite se na ure in ure zabave in razburljivosti z vodno igro AquaPlay Amphie World. Vodna steza Amphie World je ena izmed največjih vodnih sistemov, ki zahvaljujoč svoji velikosti omogoča tudi igro več otrokom skupaj. Primerna je za otroke od 3. do 7. leta starosti. Vodno igro sestavljajo zanimivi dodatki: ladjica, čoln, avtomobilček, žerjav za prekladanje tovora, vodna črpalka z jezom, 4 zabavne figurice – medvedek Bo, povodni konj Wilma, račka Lotti in žabec Nils. Najboljše pri vodni igri AquaPlay pa je to, da jo lahko po koncu igre pospravite v priročen kovček in nikjer vam ne bo v napoto. To omogoča otrokom, da se zabavajo doma na vrtu, svojo najljubšo igro pa lahko prav tako vzamejo s seboj na izlet ali počitnice in se tam z njo igrajo tudi s prijatelji. Skupna višina vodne igre je 22 cm, njene dimenzije pa merijo 156*145*22 cm

Vodna črpalka AquaPlay je originalen del otroške vodne igre. Služi za premik vode iz spodnjega dela vodne igre do jezu, ki se potem odpre in navzdol proti drugemu delu steze, spusti vodo skupaj z ladjico. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, prekladali tovor s pomočjo žerjava, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa, s pomočjo vodne črpalke pa bodo premikali ladjico iz enega mesta na drugega. Pri takšni igri se razvija predvsem logično mišljenje in drobna motorika, z njo pa se bodo otroci veliko naučili. AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci preučujejo: princip plavanja in potapljanja, delovanje vodne črpalke in vodnega kolesa, način postavljanja in trdnost konstrukcije.

Črpalko za vodno igro lahko tudi dokupite kot dodatni del, da bi vsak otrok imel svojo lastno črpalko za vesele igre. Premišljeni detajli in različne možnosti igre naredijo iz steze AquaPlay eno izmed najbolj zabavnih igrač za najmlajše otroke. Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil, tako da voda iz notranjosti ne bi prehajala ven. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike.Vodni sistem AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. Zahvaljujoč širokemu spektru dodatkov, ki jih lahko uporabite na različne načine, AquaPlay stimulira otroško domišljijo in ustvarjalnost.

AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. Že od leta 1977, se otroci različne starosti igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro. V vsakem vodnem setu so tudi pedagoška navodila. To je ustvarjalen in igriv način, kako se učiti o premikanju vode in valovih.

AquaPlay je znamka najvišje švedske kakovosti, ki ima že 40-letno tradicijo izdelave. Otroci se bodo učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal. S pomočjo vodne črpalke se vodna komora polni tako, kot pri resničnem vodnem rezervoarju. Vodo, ki se zadržuje, lahko izpustite s pomočjo pregrade, ki se preprosto sname. Izdelke AquaPlay lahko kombinirate in združujete po lastni domišljiji. Otroci lahko tako ustvarijo eno ogromno vodno igro z avtomobilčki, ladjicami, veselimi živalcami in drugimi dodatki. Domišljija nima meja. Z vodno igro lahko se lahko otroci igrajo kjerkoli v stanovanju ali na vrtu, saj voda zahvaljujoč kakovostnim tesnilom, ne bo odtekala.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost156*145*22 cm
Skupna višina22 cm
Dimenzije paketa52*32*49 cm
Skupna dolžina156 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,9 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.