Vodna steza AquaPlay Adventure Land dogodivščine pod slapom z 2 figuricama v gorskem stolpu z jezom

Opis izdelka

Vodna steza Adventure Land, znamke AquaPlay je izjemna vodna igrača za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Moderna vodna steza ponuja otrokom 2 ladjici s figuricama medvedka Boja in krokodila Swena, pogumnima mornarjema. Nanje čaka tudi gorsko jezero s slapom, ki ga otroci spustijo z dvigom jezu, na najvišjem delu gorskega stolpa pa se nahaja vodni tobogan, po katerem se bodo ladjice spustile nazaj v vodni kanal. Dvig ladjic na tobogan omogoča priročno ladijsko dvigalo. Z vodnim mlinom bodo lahko otroci poganjali vodni tok in tako nadzorovali njihovo hitrost. Pogumni mornarji bodo pluli skozi skrivno jamo in okoli nevarnega otoka, hkrati pa bodo morali paziti na delujoči vodni jez, pod katerim se skriva skrivališče gusarjev.

Vodna igra za otroke se s pomočjo konektorjev preprosto sestavi in je vodotesna, tako da omogoča igro v notranjih in zunanjih prostorih. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, jo spuščali po toboganu, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa in se igrali gusarje in mornarje. Vodni sistem bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov, otroci pa bodo na polno razvijali svojo domišljijo, saj se bodo lahko igrali tudi z drugimi dodatki. Igra z vodno stezo pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo učili o gibanju vode in fizikalnih principih njenega delovanja. Z eno vodnimi kanali se bo igralo več otrok skupaj, prijatelji in sorojenci. Precizno dodelani detajli, švedski dizajn in visoka kakovost vodne igre omogočajo otrokom zabavo za leta in leta. Mere steze znašajo 138*88*47 cm.

AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Dizajn igrače je zasnovan na Švedskem. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igro, švedskega porekla. Otroci različnih starosti se že od leta 1977 igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost138*88*47 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa28*52*51 cm
Skupna dolžina138 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,8 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.