Vodna pištola z ročnim polnjenjem vode SpyraLX Red Spyra s mehanskim indikatorjem stanja rezervoarja in dosegom 9 metrov 100% mehansko rdeča od 14 let

Opis izdelka

Vodna pištola SpyraLX Red predstavlja odlično vodno igračo za fantje in dekleta, ki se lahko zabavajo tudi odrasli. Vodna pištola s tehnologijo SpyraBlast vam omogoča zadeti cilj na razdalji do 9 metrov. Mehanski indikator informira uporabnika o kapaciteti vodnega rezervoarja. Pištolo lahko napolnite z vodo in pripravite za streljanje v kratkem času. Izdelana je iz trpežne plastike, zagotavlja varno oprijem in stabilnost v kateri koli poziciji. Vodna pištola SpyraLX bo zagotovila odlično zabavo na družinskih srečanjih, zabavah in praznovanjih, adrenalinski navdušenci pa si lahko organizirajo tudi uradne turnirje.

Vodni boji v vrtu in na dvorišču:

  • skupinske igre - igrajte se s prijatelji in družino pri ekipni igri v vrtu in na dvorišču. Zmaga ekipa, ki se lahko bolje skriva, strelja in učinkoviteje polni.
  • streljanje na kozarce - pripravite tekmovanje z vašimi bližnjimi v natančnosti streljanja na plastične kozarce, pri čemer odloča ne samo natančnost, ampak tudi hitrost streljanja. Kdo bo uspel zadeti cilje v najkrajšem času?
  • trening - odličen način sprostitve tudi za posameznike. Otroci si lahko v vrtu pripravijo vaje in vadijo svojo natančnost, izboljšujejo koordinacijo roka in oči, učijo se učinkovito polniti pištolo.
  • turnir Spyra - organizirajte tekmovanje s prijatelji po pravilih.

Vodna pištola SpyraLX predstavlja odlično in varno zabavo za celo družino. Je idealna igrača za otroke in odrasle, ki imajo radi adrenalin in se radi osvežijo med vročimi poletnimi dnevi. Pištola SpyraLX lahko s polnim rezervoarjem izstreli do 18 močnih vodnih izstrelkov. Odlikuje jo moderen dizajn, futurističen videz bo očaral otroke na prvi pogled, ročaj z grobim oprijemom pa zagotavlja enostavno upravljanje. Vodna pištola je ročna, ne potrebuje polnjenja in je vedno pripravljena na akcijo. Pri polnjenju vode se lahko zanesete na kateri koli vir vode - med igro si pripravite posodo ali vedro z vodo, lahko jo enostavno napolnite tudi iz bazena. Za morebitno umazanijo poskrbi vgrajeni filter, ki preprečuje, da bi majhne delce prodrl v rezervoar.

Teža praznega orožja je 1,4 kg, pri polnem rezervoarju vode pa tehta 2,1 kg. Nemško podjetje Spyra s sedežem v Münchnu prinaša otrokom in odraslim premium vodne pištole, razvite po najnovejših tehnologijah. Vodne pištole Spyra z elektronskim in ročnim polnjenjem omogočajo uporabniku močno in natančno streljanje na velike razdalje. V asortimanu blagovne znamke Spyra najdete tudi kakovostne dodatke za vodne pištole, kot so rezervoarji za vodo, vodni granati, barve za ekipe in številni drugi dodatki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 14 let
PorekloNemčija
Velikost62*22*8 cm
Dimenzije paketa68*26*17 cm
MehanskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,8 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SPCR1x Farbičky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.