Vodna pištola z ročnim polnjenjem vode SpyraGO Red Spyra z elektronskim indikatorjem stanja baterije in dosegom 8 metrov rdeča od 8 let

Opis izdelka

Vodna pištola SpyraGO Red je odlična prva vodna pištola za fantje in dekleta od 8 let, s katero se lahko zabavajo tudi odrasli. Vodna pištola s tehnologijo SpyraBlast vam omogoča zadeti cilj na razdalji do 8 metrov. Elektronski LED indikator vas obvešča o stanju baterije. Pištolo lahko napolnite z vodo iz pipe ali stekleničke v kratkem času in je takoj pripravljena za streljanje. Izdelana je iz trdnih in odpornih plastik, zagotavlja varno oprijem in stabilnost v kateri koli poziciji. Vodna pištola SpyraGO bo zagotovila odlično zabavo na družinskih srečanjih, zabavah in praznovanjih, adrenalinski navdušenci pa si lahko organizirajo tudi uradne turnirje.

Vodne bitke v vrtu in na dvorišču:

  • skupinske igre - igrajte se s prijatelji in družino pri ekipni igri v vrtu in na dvorišču. Zmaga ekipa, ki se lahko bolje skrije, strelja in učinkoviteje polni.
  • streljanje na kozarce - pripravite tekmovanje za svoje najbližje v natančnosti streljanja na plastične kozarce, pri čemer odloča ne samo natančnost, ampak tudi hitrost streljanja. Komu bo uspelo zadeti cilje v najkrajšem času?
  • trening - odličen način za sprostitev tudi za posameznike. Otroci si lahko v vrtu pripravijo vaje in vadijo svojo natančnost, izboljšujejo koordinacijo roka in očesa ter se učijo učinkovito polniti pištolo.
  • turnir Spyra - organizirajte tekmovanje s prijatelji po pravilih.

Vodna pištola SpyraGO predstavlja odlično in varno zabavo za celo družino. Je idealna igrača za otroke, ki imajo radi adrenalin in se radi osvežijo med vročimi poletnimi dnevi. Pištola SpyraGO lahko z napolnjeno posodo (450 ml) izstreli do 75 močnih vodnih izstrelkov. Vodno orožje se polni preko USB-C kabla (priloženega v paketu) in z napolnjeno baterijo lahko orožje izstreli do 9000-krat. Odlikuje jo moderen dizajn, futurističen videz bo očaral otroke na prvi pogled, ročaj z grobim oprijemom pa zagotavlja enostavno manipulacijo.

Teža praznega orožja je 1,4 kg, z napolnjeno vodo pa tehta 2,1 kg. Nemško podjetje Spyra s sedežem v Münchnu prinaša otrokom in odraslim premium vodne pištole, razvite po najnovejših tehnologijah. Vodna orožja Spyra z elektronskim in ročnim polnjenjem omogočajo uporabniku močno in natančno streljanje na velike razdalje. V ponudbi znamke Spyra najdete tudi kakovostne dodatke za vodne pištole, kot so rezervoarji za vodo, vodni granati, barve za ekipe in še veliko drugih dodatkov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
PorekloNemčija
Velikost54*19*6 cm
Dimenzije paketa58*20*7 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,6 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SPCR1x Farbičky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.