Vodna igra Waterplay Niagara BIG zložljiva z ladjicami modra

Opis izdelka

Odlično dogodivščino bodo vaši otroci preživeli le s sestavljivo vodno igro Niagara, znamke BIG. Sestavljivo vodno igro lahko sestavite po svojih željah, posamezni deli imajo patentirane spoje, ki otrokom omogočajo, da stezo poljubno sestavijo. Komplet vodne steze vsebuje ročno črpalko za vodo, s katero se ustvari vodni tok, da lahko ladjice divje brzijo po vodnih kanalih. Zahvaljujoč povišanemu vodnemu toboganu, ladjica pridobi hitrost in lahko urno prepluje celotno stezo.Vodna igra vsebuje tri različne tipe ladjic in vodno letalo, vsako prevozno sredstvo pa ima tudi svojega lastnega voznika. Za preusmeritev vodnega toka in smeri plovil služijo vodne ovire, ki so prav tako del paketa.

Vodna igra WaterPlay Niagara znamke BIG vsebuje skupaj kar 41 delčkov. Igrača je žive modre barve, ki spominja na otroške igre v vodi. Dodatki kot na primer vodne ovire so rumene barve. Sestavljiva vodna steza je primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Z dimenzijami 130*90*22 cm gre za res veliko igračo, s katero se bo igralo več otrok h krati. Otroška vodna igra Niagara BIG je zaščitena z UV stabilizatorji, tako da igrača skozi leta ne bi izgubila čudovitih barv, niti če bo nanjo pripekalo sonce. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov.

Znamka BIG je prepričana v svojo kakovost, zato omogoča 3-letno nadstandardno garancijo. Vodno igro Niagara BIG je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG si prizadeva za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč so zdravju neškodljivi, lahko pa se tudi reciklirajo. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost130*90*22 cm
Skupna višina22 cm
Dimenzije paketa70*50*45
Skupna dolžina130 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,6 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.