Vodna igra za na vrt z vodnim tunelom Splashy Way 2v1 Smoby za vse tobogane z nastavljivo višino šob in UV filtrom od 24 mes

Opis izdelka

Vodna vrtna igra z vodnim tunelom Splashy Way 2v1 francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za vse otroke od 24. meseca starosti. Večnamensko vodno igro lahko namestite pod vse tobogane znamke Smoby, po priklopu na vrtno cev pa se ustvari učinek vodnega tunela, skozi katerega se otroci spustijo. Med poletnimi meseci se bodo otroci prijetno osvežili in se zabavali pri igri s toboganom, medtem ko lahko vodno igro na vrtu uporabljajo tudi samostojno. Proizveden je iz trdne in trpežne plastike, njegova površina je zaščitena z anti UV filtrom, tako da bo ohranil svoj čudoviti videz tudi po več letih uporabe.

Nastavljiva višina curka omogoča nastavitev moči vode glede na tlak. Osvežujoča vodna igra je dolžine 70 cm in širine 25 cm in je kompatibilna z vrtno cevjo (ni del paketa). Stilski dizajn v motivu vodnih kapljic zagotavlja, da se bo lepo podala na vsak vrt in dvorišče. Vodni tunel ima zaobljene robove, ki otrokom omogočajo maksimalno varnost. Odlikuje ga visoka robustnost in trpežnost, na svojem mestu stoji stabilno. Vrtna vodna igrača omogoča boljšo funkcionalnost in uporabnost otroških toboganov, otroci bodo zahvaljujoč njej preživeli več časa na svežem zraku in krepili svojo odpornost.

Francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom prvorazredne igrače. Igrače Smoby so pestrih barv in zato spodbujajo otroško domišljijo in predstavnost, pomagajo pri razvoju njihove fine motorike in samozavesti. Igrača ima zaobljene robove, ki varujejo najmlajše otroke pred poškodbami. Plastika igrač Smoby je žametna na dotik in zagotavlja francosko kakovost, varnost in edinstvenost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost70,7*25,6*7,2 cm
Skupna višina8 cm
Dimenzije paketa70*27*8 cm
Nastavljiva višinaDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.