Vodna igra brizgajoča školjka Splash Shower Big s senzorjem na dotik s pritiskom z nogo sprosti vodo od 2 leta

Opis izdelka

Vodna igra brizgajoča školjka Splash Shower nemškega proizvajalca BIG je izjemna vodna igra za vaš vrt, s katero se bodo zabavali otroci od 2. leta starosti. Modra školjka z nosilnostjo 100 kg je proizvedena iz trdne in trpežne umetne mase, otrokom bo služila leta in leta. Opremljena je s senzorjem na dotik in ko otroci nanjo stopijo, začne voda iz školjke samodejno špricati in jih s tem med vročimi poletnimi dnevi prijetno osveži. Voda iz školjke šprica le v primeru, če otroci na njej stojijo, s čimer preprečuje nepotrebno porabo vode. Zahvaljujoč protizdrsni površini bodo imeli otroci na njej občutek varnosti in stabilnosti. 

Na školjko namestite vašo vrtno cev in osvežilna zabava se lahko začne. Površina te izjemno stabilne in trdne školjke je zaščitena z UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo ohranila svoj videz tudi po več letih uporabe. Vodna školjka je odličen dodatek za vsak vrt, postala bo najljubša igrača pri igri tudi več otrok, osvežila pa bo tudi starše. Svojo uporabnost pa bo našla na poletnih praznovanjih in piknikih, lahko jo vzamete s seboj na izlete, preprosto kamorkoli, kjer jo boste lahko priklopili na vrtno cev. Mere vodne školjke znašajo 51*49*7 cm, tako da ne zavzema veliko prostora in jo lahko preprosto pospravite in enostavno očistite.

Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nenadomestljiv dizajn, sodobni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Velikost51*49*7 cm
Teža1,7 kg
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.