Vodna steza Mega LockBox AquaPlay v kovčku s 4 figuricami od 3 leta

Opis izdelka

Vodna steza za otroke AquaPlay Mega LockBox je najboljša vodna igra za vašega malčka. Udobno se bo z njo igral eden sam ali pa več otrok skupaj, primerna pa je za otroke od 3. leta starosti. Vodna igra Aquaplay je odraz najvišje švedske kakovosti. Otroška vodna igra ima priložene še 4 živalce – medvedka Boa, povodnega konja Wilmo, žabca Nilsa in račko Lotti. Vodni sistem za igro ima 4 različne igralne dele: vodni jez s črpalko, pristanišče za trajekte, pristanišče za izletne ladje in del z vodnim kolesom in žerjavom. Del nje so tudi avtomobilček, čoln in trajekt. Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil, tako da voda iz notranjosti ne bi prehajala ven. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Višina vodne steze znaša 22 cm, ostale mere pa so 150*160*22 cm.

Prednost igre Mega LockBox je, da jo lahko pospravite v kovček – preprosto zložite dva stranska dela, ostali deli pa so del kovčka. Otroci bodo tako svojo priljubljeno igro vzeli s seboj na izlet ali počitnice. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, jo pretakali z jeza v vodni kanal, jo razburkali s pomočjo vodnega kolesa, prenašali tovor s pomočjo žerjava in s pomočjo vodne črpalke, spuščali vodo v jez. Vodni kanal lahko starejši otroci prepustijo tudi svojim mlajšim bratcem in sestricam in tako bo leta in leta zagotavljala zabavo in smeh.

Vodni sistem AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. S pomočjo vodne črpalke se vodna komora polni tako, kot pri resničnem vodnem rezervoarju. Vodo lahko spustite s pomočjo dvižne pregrade in tako se bo ladjica s pregrade podala na razburljivo pot po vodni stezi. Izdelke AquaPlay lahko kombinirate in združujete po lastni domišljiji, otroci lahko ustvarijo tudi eno ogromno vodno stezo z mnogimi dodatki. Zahvaljujoč širokemu spektru dodatkov, ki jih lahko uporabite na različne načine, AquaPlay stimulira otroško domišljijo in ustvarjalnost.

Otroci se bodo učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten vodni kanal. Z vodno igro lahko se lahko otroci igrajo kjerkoli v stanovanju ali na vrtu, saj voda zahvaljujoč kakovostnim tesnilom, ne bo odtekala. Črpalko za vodno igro lahko tudi dokupite kot dodatni del, da bi vsak otrok imel svojo lastno črpalko za vesele igre. Z eno vodno igro se bo udobno igralo tudi več otrok skupaj. V vsakem vodnem setu so tudi pedagoška navodila. Vodno igro AquaPlay lahko preprosto sestavite, zahvaljujoč kakovostnim tesnilom pa bo čvrsto držala skupaj.

AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. Že od leta 1977, se otroci različne starosti igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost150*160*22 cm
Skupna višina22 cm
Dimenzije paketa79*52*54 cm
Skupna dolžina160 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,7 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.