Vodna igra hobotnica Aqua Nauti BIG s 4 metrskim vodometom extra stabilna

Opis izdelka

Vodna igra hobotnica Aqua Nauti, nemškega proizvajalca BIG je originalna vrtna igrača, ki bo prevzela vse dečke in deklice od 3. leta starosti dalje. Nasmejana in vesela hobotnica je proizvedena v čudovitih odtenkih modre in bo s svojim vodometom otrokom priskrbela osvežilno doživetje med vročimi poletnimi dnevi. Ko boste na vodno hobotnico priklopili navadno vrtno cev, bo njena kapica zletela v višino do 4 metrov oz. do višine odvisne od pritiska vode. Že med dviganjem se bo kapica hobotnice začela vrteti in tako priskrbela vsem otrokom v okolici prijetno in hladno sprostitev. Hobotnica je izdelana iz kakovostne umetne mase, njene realistične lovke omogočajo ekstra stabilnost pred prevračanjem, svoj čudoviti videz pa bo ohranila tudi po letih uporabe, zahvaljujoč prav UV filtru, ki varuje barve pred bledenjem.

Dizajnerska hobotnica bo okrasila vsak vrt in dvorišče. Postala bo vsakodnevna družabnica otrok, ki se bodo z njeno pomočjo osvežili, to doživetje pa bo priskrbela tudi njihovim staršem. Vodna igrača bo v vaši družini ostala še leta in leta, svojo uporabnost pa bo našla na poletnih praznovanjih in piknikih, lahko jo vzamete s seboj na izlete, preprosto kamorkoli, kjer jo boste lahko priklopili na vrtno cev. Mere vodne hobotnice znašajo 45*45*45 cm, tako da ne zavzema veliko prostora in jo lahko preprosto pospravite.

BIG je nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visokokakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost45*45*45 cm
Skupna višina45 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.