Vodna črpalka AquaPlay dodatni del za vodne steze 1 kom

Opis izdelka

Vodna črpalka AquaPlay predstavlja kakovosten dodatek za vse vodne steze znamke AquaPlay. Črpalko za vodno igro lahko dokupite tudi kot dodatni del, da bo vsak otrok imel svojo lastno črpalko za še večjo zabavo. Vodna črpalka služi za premik vode iz spodnjega dela vodne igre do jezu, ki ga lahko dvignete in tako se voda spusti navzdol proti drugemu delu steze, skupaj s plavajočimi ladjicami. Črpalka za vodo je primerna za vse otroke od 3. leta starosti, ki obožujejo igro z vodo, zato se bodo z vodnimi stezami lahko zabavali ure in ure.

Otroci med igro z vodno stezo opazujejo premikanje ladjice v vodi, prekladajo tovor s pomočjo žerjava, razburkajo vodo z vodnim kolesom, z vodno črpalko pa premikajo ladjico z enega mesta na drugega. S pomočjo vodne črpalke se vodna komora polni tako, kot pri resničnem vodnem rezervoarju. Mere otroške črpalke so 8,5*5,*21 cm, tako da je prav ustvarjena za male otroške rokice, ki jo lahko preprosto uporabljajo.

AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igro, švedskega porekla. Otroci različnih starosti se že od leta 1977 igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost8,5*5,*21 cm
Skupna višina21 cm
Dimenzije paketa24*17*17 cm
Skupna dolžina8,5 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,07 kg
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.