Visokotlačni čistilec Kärcher High Pressure Gun KHB46 Smoby z možnostjo priklopa na cev z dvema stopnjama tlaka

Opis izdelka

Visokotlačni čistilnik Kärcher, francoskega proizvajalca Smoby je popolna igrača za vse otroke od 3. leta starosti, ki radi pomagajo svojim staršem pri hišnih opravilih. Visokotlačni čistilnik je zasnovan kot replika pravega čistilnika KHB46 znamke Kärcher, zato bo otroška igra stvarna. Na čistilnik lahko priklopite vrtno cev in nastavite 2 stopnji pritiska, otroci pa se lahko nato pogumno lotijo čiščenja vrta ali dvorišča.

Originalen rumeno-črn pripomoček z oznako znamke Kärcher je proizveden iz prvorazredne plastike z zaobljenimi robovi. Ročaj je popolnoma prilagojen malim otroškim rokicam. Otroci bodo zahvaljujoč tej odlični igrači pridobili dobre navade pri pospravljanju in čiščenju ter svojim staršem pomagali pri vzdrževanju doma. Hkrati pa si bodo razvijali svoje finomotrične spretnosti in se približevali svetu odraslih ter pridobivali občutek za odgovornost. Z igro s pripomočki bodo pridobivali samozavest in razvijali tudi svoje logično razmišljanje.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost42*6*16 cm
Skupna višina16 cm
Dimenzije paketa24*8*17 cm
Skupna dolžina42 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,18 kg
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.