Elektronska varuška Video Baby Monitor Zen Premium Beaba 2v1 s 360 stopinjsko rotacijo 1080 FULL HD z infrardečim nočnim vidom

Opis izdelka

Elektronska varuška Video Baby Monitor Zen Premium, priznane francoske znamke Beaba prinaša skrbnim staršem genialni pripomoček za nego dojenčkov. Visokozmogljiva otroška varuška Zen Premium je izjemno preprosta in intuitivna za uporabo in bo staršem spečega dojenčka ob tem priskrbela mirnost. Elektronska varuška z visoko resolucijo do 1080P je opremljena s panoramsko kamero z infrardečim nočnim vidom, tako da se lahko za vedno poslovite od svetlobe v sobici. Barvni ekran ponuja staršem kakovostno slikico z resolucijo 720P.

Samoumevni elementi pa so tudi oddajnik, termometer s toplotnim senzorjem in senzorjem vlažnosti, alarm, časovnik in štirikratni zoom. Elektronska varuška Zen Premium Beaba vsebuje tudi edinstveno funkcijo, ki je ne boste znali prehvaliti – dojenčku lahko zaigra 3 uspavanke, ki mu bodo prinesle sladek in nemoten spanec. Prav tako pa lahko oddaja beli šum. Elektronska varuška je opremljena s senzorji gibanja in zvoka, ima inteligentni alarm, ki starše opozori na dojenčkovo premikanje in zvok s posteljice.

Starši bodo pri tej otroški varuški zagotovo cenili tudi njen domet. Signal elektronske varuške Zen Premium doseže kar 300 metrov na prostem in 50 v notranjih prostorih. Elektronska varuška Beaba je sestavljena iz dveh delov – panoramska kamera z infrardečim vidom je nameščena v otrokovi sobici, monitor z visoko resolucijo pa dela družbo staršem. Ta polnilna starševska enota z litijevo baterijo prihaja v setu s 15 V polnilnikom, ki z enim polnjenjem prenaša sliko in zvok neprekinjeno do 8 ur v režimu pripravljenosti. Otroška enota s panoramsko kamero se obrača za 360 °, med snemanjem pa je priklopljena na 5 V polnilnik z mikro USB priključkom.

Priljubljena znamka Beaba prihaja iz Francije in že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da so njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enako zadovoljstvo priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Lastnosti

  • elektronska varuška
  • panoramska kamera
  • infrardeči nočni vid
  • barvni ekran z visoko resolucijo
  • široki domet v notranjih prostorih in na prostem
  • preprosto in intuitivno vodenje
  • moderni francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost16*8*1.5 cm
Skupna višina8 cm
Dimenzije paketa21*20*10 cm
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Teža0.236 kg
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.