Elektronska varuška Video Baby Monitor Beaba ZEN Connect s priklopom na telefon (Android in IOS) z infrardečim nočnim vidom od 0 mes

Opis izdelka

Elektronska varuška ZEN Connect, priznane francoske znamke Beaba prinaša skrbnim staršem genialni pripomoček za nego dojenčkov. Priročna, lahka in varna full HD kamera z resolucijo 1080p je preprosta in intuitivna za uporabo in bo staršem spečega malčka priskrbela mir. Nad njo bodo takoj navdušeni predvsem starši, ki živijo v skladu z modernimi tehnologijami. Kamera se s pomočjo mobilne aplikacije poveže z vašim pametnim telefonom z operacijskim sistemom iOS ali Android, kamor pošilja sliko. Elektronska varuška ZEN Connect je opremljena z infrardečim nočnim vidom, zato se lahko za vedno poslovite od neželene svetlobe v sobici. Vsebuje full HD kamero in oddajnik, detekcijo zvoka in gibanja, termometer s toplotnim senzorjem, dvakratni zoom in snemanje videa. Elektronska varuška ZEN Connect prav tako prihaja z edinstveno funkcijo, ki je ne boste znali prehvaliti – dojenčku lahko zaigra uspavanko, ki mu bo prinesla sladek in nemoten spanec.

Starši bodo elektronski varuški hvaležni tudi za njeno praktičnost, preprosto uporabo in predvsem za stalni kontakt z otrokom Elektronska varuška z brezčasnim dizajnom je prav ustvarjena za smart gospodinjstva, ne zavzema veliko prostora in je hkrati originalni dodatek interjerja. Izjemno pa vas bo navdušila tudi njena igriva funkcija – zahvaljujoč odlični obliki, ki spominja na kačo, jo lahko zavijete okoli posteljice ali pa jo postavite na poličko. S pomočjo priklopa na Wi-Fi ali mobilni splet imate zmeraj na voljo video z otroške sobice, ki ga lahko delite tudi s svojimi najdražjimi. Prednost je tudi poročevalna aplikacija in njena preprosta in intuitivna uporaba primerna za vsakogar. Kamera ZEN Connect nima polnilne baterije, deluje le v času, ko je priklopljena na elektriko, torej povezana z USB priključkom, ki je del del kompleta.  Elektronsko varuško ZEN Connect čistite s suho ali navlaženo krpo in ne uporabljajte nobenih kemičnih čistilnih sredstev.

O znamki Beaba

Prestižna znamka Beaba prihaja iz Francije in že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da bi bili njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel ogromno nagrad strokovne ocenjevalne komisije in prav tako zadovoljnih staršev, zato bo enak občutek priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Lastnosti

  • elektronska varuška
  • full HD kamera z resolucijo 1080p
  • infrardeči nočni vid
  • kompatibilno z iOS in Android aplikacijo
  • preprosta in intuitivna uporaba
  • moderni francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost6*3*31 cm
Dimenzije paketa23*4*10 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža117 g
OpombaAvailable app for Android and IOS
Barvabela
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.