Veterinarski voziček s kovčkom Veterinary Trolley Smoby za plišastega mucka z 8 zdravniškimi dodatki

Opis izdelka

Veterinarski voziček Veterinary Trolley francoskega proizvajalca Smoby predstavlja čudovito darilo za vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki radi skrbijo za živali. Čudoviti voziček v turkizni barvi je opremljen s kovčkom, v katerem se nahaja set 8 dodatkov – stetoskop, injekcija, škarjice, termometer, zapestnica, stekleničke in skleda za hrano. Del vozička je tudi plišasta mucka, ki jo lahko otroci prevažajo v kovčku – lahko se preprosto spremeni na prenosljivi boks s priročnimi odprtinami, čez katere lahko mucka opazuje okolico.

Plišasta živalca v boks vstopi skozi vratca, v katerih je dizajnerska odprtina v podobi mucke. Veliko držalo na zgornjem delu vozička je prilagojeno majhnim otroškim rokicam in omogoča preprosto uporabo. Otroke bo na vozičku razveselila tudi priročna površina za odlaganje, ki jim bo omogočila dovolj prostora za dodatke, da jih bodo imeli zmeraj pri sebi. Ob igri bodo razvijali svojo domišljijo, predstavnost in fino motoriko, posnemali odrasle in se učili, kako se uporabljajo različni veterinarski pripomočki. Dobili bodo novega plišastega prijatelja, za katerega bodo lahko poskrbeli in se z njim igrali leta in leta. Zahvaljujoč dvema kolesoma in nizki teži, ki znaša le 1,63 kg bodo otroci voziček brez težav vozili naokoli.

Smoby je vrhunski proizvajalec kakovostnih igrač pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost31*33*56 cm
Skupna višina56 cm
Dimenzije paketa39*20*60 cm
Skupna dolžina31 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,63 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.