Veterinarski voziček s kužkom Medical Ecoiffier z infuzijo in 15 dodatki od 18 mes

Opis izdelka

Veterinarski voziček s kužkom Medical je najnovejša igrača za vse otroke od 18. meseca starosti, ki z veseljem skrbijo za svoje živalce in bi želeli postati veterinarji. Polno opremljena veterinarska mizica vsebuje 15 dodatkov, med katerimi se nahaja infuzija, injekcija, termometer, mavec za tačko, zaščitni ovratnik, rentgen, kladivce za preverjanje refleksov, stetoskop, otoskop in drugi dodatki, ki so nujno za pregled domačih ljubljenčkov. Realistična veterinarska klinika vsebuje tudi box za prevoz s čudovitim rjavim plišastim psičkom, ki bo otroke prevzel že na prvi pogled, tega pa bodo poskusili pozdraviti in uporabili svoje zdravniške spretnosti. Za zdravljenje psička imajo na voljo tudi monitor s sličico zdravniških težav, ki jih je odkril prav rentgen. Voziček ima na spodnjem delu tudi priročni prostor za shranjevanje, kamor lahko položijo box za prevoz.

Zahvaljujoč nizki teži le 1,82 kg lahko otroško veterinarsko postajo otroci premestijo in namestijo tja, kjer jo najbolj potrebujejo. Otroški voziček za male veterinarje je izdelan iz kakovostne plastike. Vsi robovi te pri otrocih priljubljeni igrači so zaobljeni, zato je igra za otroke maksimalno varna. Otroci se s tem igrajo igre poklicev veterinarjev, se približujejo svetu odraslih in se učijo odgovornosti ter razvijajo svojo ustvarjalnost in domišljijo. Naučili se bodo pomagati živalim in se zanimati za svojo okolico. Izboljševali si bodo svojo fino motoriko, logično mišljenje ter se naučili hitreje reagirati v pomembnih situacijah. 

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša kakovostne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost41*28*61 cm
Skupna višina61 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,82 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.